ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Ο "νονός του goth rock" στο Gagarin

Όσοι γνωρίζουν ξέρουν τι τους περιμένει. Όσοι θα μάθουν (υπάρχουν τέτοιοι;), θα ανακαλύψουν τον εξαιρετικό πρίγκηπα μιας διαφορετικής ρόκ μουσικής, ονειρεμενης, χαμένης στο διάστημα, μαγικής, ικανής να σε απογειώσει για πάντα. Και όσοι δεν μάθουν, απλά χάνουν μια ευκαιρία ζωής να συντονιστούν με το πιο πρωτοποριακό ζωντανό μύθο της σύγχρονης μουσικής πραγματικότητας.
Ο Peter Murphy πάντοτε θα παραμένει γνωστός σαν ο τραγουδιστής των Bauhaus. Το συγκρότημα από το Northampton της Αγγλίας θεωρείται από πολλούς σαν πνευματικός πατέρας του goth rock. Οι Bauhaus δεν έζησαν πάνω από τέσσερα χρόνια (1979-1983), αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να επηρεάσουν γενιές ολόκληρες με την μουσική και image τους και να γραφτούν μερικά κλασικά κομμάτια (Bela Lugosi’s Dead).
Με τη τωρινή του μπάντα να απαρτίζεται από μέλη συγκροτημάτων όπως Skinny Puppy, The Mission, Tricky είναι σίγουρα μοναδική και σπάνια ευκαιρία για όλους, ότι κι αν πιστεύουν ή ότι κι αν ακούν (είτε αυτό είναι goth rock, είτε electro, ebm και darkwave) να δουν από κοντά ένα από τους μέντορες.
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ @ PRINCIPAL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ @ GAGARIN 205
Tickets: 35,00
EURTICKET HOUSE
Πανεπιστημίου 42 (Εντός Στοάς), Αθήνα,
τηλ. 210 3608366

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου