ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Chania Rock Festival 2009

Λίγες μέρες πριν τη μεγαλύτερη διοργάνωση του πολιτιστικού μας συλλόγου, ROCK ON SOUTH, ερχόμαστε ξανά σε επαφή μαζί σας με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να έχει ο κάθε επισκέπτης του CHANIA ROCK FESTIVAL μια ευχάριστη μέρα χωρίς να ταλαιπωρηθεί.
Όπως γνωρίζετε λοιπόν, στα πλαίσια του CHANIA ROCK FESTIVAL 2009, παρουσιάζουμε τo επόμενο Σάββατο, 8 Αυγούστου, στο ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΝΙΩΝ, έξι (6) συγκροτήματα σε ένα υπερθέαμα που θα ικανοποιήσει όλους τους φίλους της μουσικής ανεξαρτήτου ιδιώματος.
Τα συγκροτήματα που συμμετέχουν στο C.R.F. 2009 είναι:
Α Ν Α Τ Η Ε Μ Α (UK),
ROTTING CHRIST (GR),
PILIGRIM (RUS),
SOUNGEIST (GR),
PLAYGROUNDED (GR)
EVERFAILED (GR)
Η σχέση των ελλήνων με το βρετανικό συγκρότημα των ANATHEMA μόνο σαν «ερωτική» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί…
Όσες φορές κι αν έχουν εμφανιστεί στη χώρα μας – μόνο sold out εμφανίσεις έχουν να θυμούνται...
Έχοντας απομακρυνθεί εδώ και αρκετά χρόνια από το «σκληρό ροκ» έχουν καταφέρει να ενώσουν μουσικόφιλους διαφορετικών ιδιωμάτων, ενώ έχουν κερδίσει και πολλούς νέους φίλους κάνοντας μουσικούς ελιγμούς ανάμεσα στους Pink Floyd και τους Radiohead. Αυτή την περίοδο ηχογραφούν το νέο τους album και ταξιδεύουν πάνοπλοι στην Ελλάδα ειδικά για την headline εμφάνιση στο CHANIA ROCK FESTIVAL.
Πριν τους ANATHEMA θα απολαύσουμε τους ROTTING CHRIST, την κορυφαία ελληνική μπάντα – ίσως τη μόνη – που μπορεί να μιλήσει για διεθνή καριέρα έχοντας παίξει εκατοντάδες live σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια μιας χρυσής πορείας για τη μπάντα, και έχοντας ήδη κυκλοφορήσει το επετειακό dvd τους, διακόπτουν τις ηχογραφήσεις του νέου τους album για να πατήσουν για πρώτη φορά το τεράστιο stage του CRF.
Νωρίτερα θα δούμε επί σκηνής, την πιο ραγδαίως αναπτυσσόμενη μουσική δύναμη του ανατολικού μπλόκ!
Οι PILIGRIM μας έρχονται από την μακρινή Μόσχα και είναι η πρώτη rock μπάντα από τη Ρωσία που θα εμφανιστεί ζωντανά στην Ελλάδα. Είναι σαφώς το πιο hot όνομα αυτή τη στιγμή στη χώρα τους και ήδη μετρά συνεργασίες με την Pamela Anderson και τους διάσημους τσελίστες APOCALYPTICA.
Την ημέρα συμπληρώνουν οι SOUNDGEIST από το Ηράκλειο (που θα μας παρουσιάσουν την πρόσφατη καταπληκτική δισκογραφική τους δουλειά) , οι PLAYGROUNDED από τα Χανιά, μια ανερχόμενη progressive μπάντα που θα μας μαγέψει με τις υπέροχες μελωδίες της, ενώ, την αρχή θα κάνει στο festival η μπάντα των δικών μας EVERFAILED όσο πιο δυνατά γίνεται...
Για την πιο εύκολη πρόσβαση στο χώρο του Εθνικού Σταδίου, προτείνουμε σε όλους τους φίλους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Festival να προμηθευτούν εισιτήρια από τα σημεία προπώλησης μέχρι το πρωί του Σαββάτου 8 Αυγούστου ή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.ticketquest.gr . Aν παρ’ όλα αυτά επιθυμείτε να προμηθευτείτε εισιτήριο κατά την είσοδό σας στο Στάδιο, θα διατίθενται κανονικά, προσαυξημένα όμως κατά 5 €. Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 17:00, ενώ το πρώτο συγκρότημα (ΕVERFAILED) θα είναι στη σκηνή στις 17:30 ακριβώς.
Εμείς, από την πλευρά του συλλόγου, λέμε ότι η 8η Αυγούστου θα μείνει στο μυαλό μας σαν μια ευχάριστη ανάμνηση, γεμάτη μουσική, φώτα, χαρά, και το σημαντικότερο, με νέους φίλους. Σας περιμένουμε όλους και στο φετινό CHANIA ROCK FESTIVAL, εδώ, στην πιο όμορφη πόλη του Νότου. - Καλή διασκέδαση !!!
( Σας ενημερώνουμε ότι τμήμα των εσόδων θα δοθεί προς ενίσχυση της EΛΕΠΑΠ Χανίων)
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
(ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ): 30,00 €
(ΤΑΜΕΙΟ): 35,00 €
(ticketquest.gr): 32,30 €
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
XANIA:VIRGIN MEGASTORE
STUDIO20004
EΠΟΧΕΣ2
ΛΟΥΞΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ
AVALON EL POL BAR
BLACK SHEEP TATTOO
IRON EAGLE
HΡΑΚΛΕΙΟ:METROPOLIS
ΡΕΘΥΜΝΟ:X-TREME CAFÉ BAR
AΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ:YANNIS ROCK BAR
AΘΗΝΑ:SIRENS RECORDS
ΤΟ CHANIA ROCK FESTIVAL ME ΑΡΙΘΜΟΥΣ…
VENUE 2000m2
STAGE 150 m2
SOUND POWER 30
KWLIGHT POWER 20
KWPOWER LASER SHOW
FIRE MACHINES

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου