ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Ένας μουσικός λόγος να βρεθείς στο Παρίσι

Η γαλλική πρωτεύουσα είναι top τουριστικός προορισμός για πολλούς Έλληνες και οι λόγοι είναι δεκάδες. Στα τέλη του Αυγούστου υπάρχει ακόμα ένας και αφορά τους φίλους της ξένης μουσικής. Το όνομα του, Rock En Seine
Ένα φεστιβάλ που διοργανώνεται από το 2003 στα δυτικά προάστια του Παρισιού και μπορεί να μην έχει το μέγεθος του Glastonbury ή του Roskilde αλλά ειδικά για μας τους Έλληνες δείχνει άπιαστο όνειρο να δούμε κάτι ανάλογο στη χώρα μας. Τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον.
Στις 28, 29 και 30 Αυγούστου, σε τρεις σκηνές, όσοι βρεθούν στο Rock En Seine θα έχουν την ευκαιρία να δουν τους Oasis, τους Prodigy και τους Faith No More (αυτοί οι τρεις είναι οι βασικοί headliners). Επιπλέον συμμετέχουν οι MGMT, οι Klaxons, η Amy McDonald, οι Bloc Party, οι Offspring, οι Noisettes, o Calvin Harris, οι Keane, οι Yeah Yeah Yeahs, η Macy Gray και πολλοί άλλοι.
Το τριήμερο εισιτήριο κοστίζει μόλις 99 Ευρώ (ξέρω, μόλις νιώσατε για μία ακόμα φορά κορόιδο) ενώ το μονοήμερο 45. Υπάρχει χώρος για κάμπινγκ ενώ τα παιδιά από 6 έως 10 ετών μπαίνουν δωρεάν. Αξίζει να σημειώσουμε πως στην 2η μέρα του φεστιβάλ ήταν να εμφανιστεί η Amy Winehouse ωστόσο ακυρώθηκε. Η διοργανώτρια εταιρία λοιπόν επιστρέφει 18 Ευρώ σε όσους είχαν αγοράσει εισιτήριο.
Περισσότερες πληροφορίες, στο επίσημο site του φεστιβάλ, http://www.rockenseine.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου