ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

please to meet you,hope you guessed my name....



ok,δε μου κανει τη χαρη να ανεβασει κι αλλη φωτο :Ρ
hi boys and girls,glad to find you all!
Σας κανω ποδαρικο,ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ καρντασια!
Λοιπον,εχομεν και λεμεν...
Lacuna Coil-Shallow Life,ρηχη ζωη σωστα;
Manowar-Thunder in the sky ταιριαζει με τον καιρο γιατι εδω βρεχει καθε μερα εδω και 15 μερες με καταιγιδες,κεραυνους,αστραπες,ειναι πολυ χεβι μεταλ πολη η Σαλονικη ΣΕ ΛΕΩ!
Stryper- Murdered by pride και κατι χριστιανικο αν και μεταλ γιατι με τοσο νερο ο Θεος μαζι μας.Αυτο δεν εχει κυκλοφορησει ακομα,βγαινει ομως αυτο το μηνα,θα ειναι ομως στο Rocklahoma την Κυριακη 11 του μηνου μαζι με αλλους ofcourse.
Ειπα Rocklahoma και θυμηθηκα οτι περσι τετοια εποχη μετα καταιγιδα ημερων και την ωρα που στην περιοχη φυσουσαν δυο ανεμοστροβιλοι ΟΛΟΙ ηταν στη θεση τους,σε ΔΥΟ σκηνες,ο κοσμος μεχρι το γονατο στη λασπη κι οι μουσικοι με τα καλωδια να κολυμπανε!Τωρα,εγω φταιω που γινομαι κακια;Δλδ οι εν λογω κυριοι ειναι ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΙ;ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΟΝΩΜΕΝΟΙ;Ή μηπως εχουν καει τοσο πολυ απο τον προτερο ατιμο βιο που δεν εχουν τιποτα αλλο να καψουν;Πώς λεμε ROCKWAVE?Ε,ΚΑΜΙΑ σχεση!

σι γιου,μπαι,αρχισε η βροχη,παω να μαζεψω τη μπουγαδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου