ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

Αφού σας ευχαριστήσουμε για μία ακόμα φορά για την υποστήριξη σας προς το group μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την προσφορά προς τα μέλη μας, συγκεκριμένα για τον eventΜιχάλης Εμιρλής και Λεωνίδας Μπαλάφας στον Μύλο της Θεσσαλονίκης http://www.facebook.com/username/#/event.php?eid=88961256844 όλα μας τα μέλη έχουν την δυνατότατα να μπουν με έκπτωση και αντί για την τιμή των 15 € να πληρώσουν μόνο 10 €.
Για να μπορέσετε να επωφεληθείτε της έκπτωσης
τυπώστε την εικόνα που ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟ!

////////////
15-6-2009 ο Γιώργος Δημητριάδης μιλά στον Θόδωρο Σαραντή
την ερχόμενη Δευτέρα 15/6/2009
στις 8 το βράδυ ο Γιώργος Δημητριάδης
θα μιλήσει για τον νέο του δίσκο
'ΣΑΒΒΑΤΟ'
με τον Θόδωρο Σαραντή στον 9.84!
Συντονιστείτε όλες κι όλοι!


////////////


Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στα Γιάννενα
Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009


Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα μας συναντήσει το φετινό καλοκαίρι στα Γιάννενα στο υπαίθριο θέατρο ΕΗΜ για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που θα αποτελείται κυρίως από τραγούδια της «προσωπικής» του δισκογραφίας.


Τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο, με τίτλο ‘Νεροποντή’ αλλά και από την πορεία του μέχρι σήμερα.


Η ενορχήστρωση κάποιων από αυτά πλησιάζει την πρώτη εκτέλεση, ενώ στα περισσότερα διαφοροποιείται πολύ, επιτρέποντας τον αυτοσχεδιασμό και μια μουσική ελευθερία με αποτέλεσμα το κοινό να απολαμβάνει μία μοναδική μουσική εμπειρία από ένα σχήμα ιδιαιτέρως ταλαντούχων και ευφάνταστων μουσικών.


Πιο συγκεκριμένα, συνοδοιπόροι του θα είναι οι:Σταύρος Λάντσιας (πιάνο, πλήκτρα), Γιώργος Καλούδης (βιολοντσέλο, κρητική λύρα), Μιχάλης Καπηλίδης (τύμπανα), Την επιμέλεια ήχου θα έχουν οι Βαγγέλης Λάππας και Κώστας Βάμβουκας ενώ τους φωτισμούς θα επιμεληθεί ο Κωνσταντίνος Αλεξίου.


Τοποθεσία:
Θέατο ΕΗΜ
Πόλη:
Ioánnina, Greece
Τηλέφωνο:
2651074780
Email:
info@musicom.gr


/////////////
ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΤΗΣ ΔΑΝΑΗΣ!..


ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΤΗΣ ΔΑΝΑΗΣ!..
Τιμητικό αφιέρωμα για την
Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής
Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009 – ώρα 20:00
Ο καθιερωμένος εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής στον κήπο του Μουσείου Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων συνδυάζεται φέτος μ’ ένα ιδιαίτερο γεγονός. Ένα τιμητικό αφιέρωμα στην κορυφαία τραγουδίστρια που «έφυγε» φέτος: στη Δανάη (Στρατηγοπούλου) και στην υποδοχή της κιθάρας της, την οποία η ίδια και η κόρη της Λήδα Χαλκιαδάκη αποφάσισαν να δωρίσουν στο Μουσείο.Πρόκειται για ένα μουσικό όργανο εξαιρετικής τέχνης, από τα αριστουργήματα του ονομαστού οργανοποιού των αρχών του 20ου αιώνα, Δημητρίου Μούρτζινου. Ο Μούρτζινος είχε κατασκευάσει μόνο δυο πανομοιότυπα όργανα, ένα για τον πρίγκιπα Ανδρέα κι ένα για τον Πορφυρόπουλο, ονομαστό τροβαδούρο της Πάτρας. Μετά τον θάνατο του Πορφυρόπουλου (που οι ρομαντικές αφηγήσεις της εποχής τον θέλουν ν’ αφήνει την τελευταία του πνοή πάνω στην κιθάρα του), το όργανο κατέληξε στη Δανάη, όταν ξεκινούσε την καριέρα της στη μάντρα του Αττίκ, κι έκτοτε ταυτίστηκε μαζί της, όπως αναγραφόταν πάντοτε στις εμφανίσεις της:
«Η Δανάη με την κιθάρα της!..».
Στο αφιέρωμα θα τιμηθεί όχι μόνον η σπουδαία τραγουδίστρια –μούσα του Αττίκ, του Χαιρόπουλου και του Γιαννίδη- αλλά παράλληλα και η εξαιρετική λογοτέχνις, ποιήτρια, μεταφράστρια των έργων του Πάμπλο Νερούδα, καθηγήτρια της ελληνικής λαογραφίας στο Πανεπιστήμιο της Χιλής, που αγάπησε σαν δεύτερη πατρίδα της.
Συμμετέχουν η Αρλέτα, η Λήδα Χαλκιαδάκη, ο Κώστας Καράλης και η Αναστασία Έδεν. Θα παίξουν οι μουσικοί: Άλκηστη Ραυτοπούλου (πιάνο), Φώτης Μυλωνάς (φλάουτο-μπάσο), Σωκράτης Γανιάρης (τύμπανα) και Νίκος Κοταράς (κιθάρα).
Αποσπάσματα από κείμενα της Δανάης θα διαβάσει η ανιψιά της, ηθοποιός Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου.Ομιλητές θα είναι ο πρόεδρος του Μουσείου Λαϊκών Οργάνων Λάμπρος Λιάβας, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, και ο λογοτέχνης Δημήτρης Πιστικός.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν η κόρη της Δανάης Λήδα Χαλκιαδάκη, ο συνθέτης Μίμης Πλέσσας και η πρέσβης της Χιλής Σοφία Πρατς.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων Φοίβου Ανωγειανάκη - Κέντρο Εθνομουσικολογίας
Διογένους 1-3, Πλατεία Αέρηδων Πλάκα
Τηλ. 210 3254119, 3254129, 3250198

/////////////
JOHNIETHIN & COSTINHO @ Mουσικό Καφενείο

O Johnie Thin παρέα με τον παλιόφιλο Costinho αναλαμβάνουν να φέρουν σε πέρας το ταξίδι που έχουν, εδώ και καιρό ξεκινήσει, στην ύπαιθρο του αμερικάνικου νότου.

Όπου με παιγνιώδη διάθεση και αυτοσχεδιαστική τάση θα κάνουν στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου που οδηγεί από την Country στο Blues, στο Rock 'n' Roll, στη Folk συναντώντας τον Blind Willie Mctell,τον Robert Johnson, τον Hank Williams, τον Leonard Cohen και γενικώς όλους τους τίμιους, τους κατατρεγμένους, τους λαϊκούς ήρωες της "καλής" Αμερικής.
'Ολα αυτά με τον ευρωπαϊκό αέρα που αρμόζει σε δυο τόσο φίνους αρτίστες...
Έναρξη:
Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2009 στις 10:30 μ.μ.
Τοποθεσία:
Μουσικό Καφενείο
Οδός:
Πατησίων και Τήνου 12
Τηλέφωνο:
2108217435
Email:
kentriko.odeio@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου