ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

Jesters Again Live With Ian & Johny
Gia Allh Mia Fora Gia Osous To Xasane live sto balcan (jesters) be there...............

Έναρξη:
Παρασκευή, 15 Μαΐου 2009 στις 10:30 μ.μ.

Τοποθεσία:
Glyfada Athens
Οδός:
Konstantinoupolews Glyfada
Πόλη:
Glyfáda, Greece
Προβολή Χάρτη

////////////////


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ LIVEΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΗΣ "ΠΑΝΤΟΜΙΜΑ"

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2009 στις 10:00 μ.μ.

Οδός:
ΚΥΨΕΛΗΣ 15
Πόλη:
Athens, Greece
Προβολή Χάρτη
Google
MapQuest
Microsoft
Yahoo

Ο Χώρος Τέχνης «ΠΑΝΤΟΜΙΜΑ» και ο Γιώργος Σταυρακάκης μετά από το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έδειξε το κοινό στις προγραμματισμένες εμφανίσεις του, ανακοινώνουν μία τελευταία παράσταση γι’ αυτή τη σεζόν, την Παρασκευή 15 Μαΐου.Οι φίλοι της καλής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τον τραγουδοποιό σ’ ένα απρόβλεπτο πρόγραμμα, με επιλογές από τη δισκογραφία του αλλά και την ελληνική και ξένη μουσική σκηνή.Τον Γιώργο Σταυρακάκη συνοδεύουν οι εξαίρετοι μουσικοί: Άρης Αυγερινός (κοντραμπάσο), Σωκράτης Γεωργιάδης (ηλ. πιάνο), Δημήτρης Κοντός (κρουστά) και Δημήτρης Κούστας (ακορντεόν).



Είσοδος 12€ με κερασμένο ποτό.



(Χώρος Στάθμευσης στα 100μ. επί της Επτανήσου).
Τηλέφωνο:
2109236306
Email:
info@pantomima.gr

//////////////////

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΜΙΖΗ- ΝΙΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ unplugged Live!
Σάββατα 9, 16, 23 Μαίου
Έναρξη:
Σάββατο, 9 Μαΐου 2009 στις 10:30 μ.μ.

Tsai sti Saxara
Οδός:
Laodikias 18, Ilisia
Πόλη:
Athens, Greece

Τηλέφωνο:
2107710611
Email:
info@tsaistisaxara.gr

<----->

Ραντεβού ξανά στο "Τσάι " γιατί το ζητήσατε! :-DΟι δυο τραγουδοποιοί παίρνουν τις κιθάρες τους και παρέα με τον Γιάννη Γρηγορίου στο μπάσο, και τον Δήμο Μιχαλόπουλο στα κρουστά, παρουσιάζουν ένα προσεγμένο, ακουστικό πρόγραμμα όπου μπερδεύονται γλυκά η Bjork με τον Tom Waits, οι Rolling Stones με τη Βαρκούλα Του Ψαρά, τα τραγούδια του Νίκου Γρηγοριάδη που φλερτάρουν με Ανατολή και Δύση από τους δίσκους του «Στη Μοναξιά Του Φάρου», «Faros» και «Αλφάδι», με τα pop παραμύθια της Κατερίνας Κυρμιζή, από το «Κοντσέρτο Για Σοκολάτα Και τριαντάφυλλα» και «Το Παιδί Με Την Κεραία».Χορηγοί επικοινωνίας: Δίεση 101,3, Mad, UrbanStyle Mag

//////////////////////

stefanos bios & sold out -live-
Ημερομηνία:
Σάββατο, 16 Μαΐου 2009
Ώρα:
12:15 π.μ. - 5:15 π.μ.
Αrxitektoniki
ΟΥΛΟΦ ΠΑΛΜΕ 23

Athens, Greece
<---->
/////////////
Ο ΜΑΝΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗΣ ΣΤΟ "ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ"
Έναρξη:
Παρασκευή, 15 Μαΐου 2009 στις 10:30 μ.μ.

Οδός:
Φραντζή και Θαρύπου 37 , Νέος Κόσμος
Πόλη:
Athens, Greece

Τηλέφωνο:
2109226975
http://www.stn.gr/

Ο Μάνος Πυροβολάκης ο αγαπημένος τραγουδοποιός και λυράρης συναντά τους φίλους του σε μία μοναδική εμφάνιση στο «Σταυρό του Νότου» την Παρασκευή 15 Μαϊου .Ο Μάνος έχει συνεργαστεί με πολλούς τραγουδιστές όπως με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Πασχάλη Τερζή, τον Αντώνη Ρέμο, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, την Ελένη Τσαλιγοπούλου, την ΄Ελενα Παπαρίζου και πάντα ξεχώρισε με το μοναδικό μουσικό του ύφος.Στην παράσταση θα τραγουδήσει όλα τα γνωστά τραγούδια από τους 3 προσωπικούς του δίσκους, όπως : «το χαμόγελό σου», «τι μας ενώνει», «όλα για όλα», «αν η αγάπη», «στης εκκλησιάς την πόρτα» , το νέο τραγουδι με τίτλο «σινιάλο» , διασκευές γνωστών τραγουδιών όπως του «που θα πάς», «σ’αυτό τον κόσμο» και άλλα. Επίσης θα κάνει εκτενή αναφορά στην κρητική παράδοση με το γνωστό μοναδικό του τρόπο.Τον Μάνο θα συνοδεύει η Μαρία Καναβάκη , μια εξαιρετική νέα τραγουδίστρια που έχει ήδη κυκλοφορήσει τον πρώτο της δίσκο με τίτλο «Παράξενο τοπίο».Μαζί του θα είναι 6μελής ορχήστρα με εξαιρετικούς μουσικούς.

/////////////////////

Νέος, και τρίτος κατά σειρά, δίσκος από τους Κόρε Ύδρο.Τίτλος αυτού: "Όλη η αλήθεια για τα παιδιά του ΄78". Ο Νέος Δίσκος περιέχει 15 τραγούδια (+ δυο κρυφά: το 8 και το 78. Μεταξύ του 15 και του 78 παίζουν 72 άηχα κρυμμένα κομμάτια των 5 δευτερολέπτων) και κυκλοφορεί από την Capitol music.
Το δυνατό σημείο των Κόρε Ύδρο κατά την γνώμη μου είναι η μουσική τους. Αυτό συμβαίνει και στον "Όλη η αλήθεια για τα παιδιά του ΄78". Ο Νέος δίσκος κινείται στο ύφος που μας έχουν συνηθίσει πράγμα που συνεπάγεται ποικίλες μουσικές αναζητήσεις, μελαγχολικές και ταξιδιάρικες συνθέσεις και έντονο εσωστρεφή στίχο. Ένας δίσκος πιο "ώριμος" και μεστός από τους προηγούμενους αλλά και δυσκολότερος σαν άκουσμα.Το κάθε τραγούδι σου ξυπνάει άπειρα συναισθήματα, σε ξεσηκώνει, σε γαληνεύει, σε κάνει να αναρωτιέσαι και σου αφήνει αυτήν την όμορφη αίσθηση μελαγχολίας. Έντονα συναισθηματικά φορτισμένες εικόνες με γκρίζες (και ενίοτε μαύρες ή λευκές) αποχρώσεις. Απογοητεύσεις, αναμνήσεις, έρωτες είναι κάποια από τα στοιχεία που συνθέτουν το στιχουργικό μέρος του δίσκου (βέβαια υπάρχει και η καυστική-ειρωνική διάθεση. Βλέπε "Πρωινή διερώτηση")Το Ηχητικό αποτέλεσμα είναι άψογο, αρκετά προσεγμένο και δουλεμένο. Ίσως θεωρήσετε λίγο υπερβολικό το πιάνο σε σημείο που κάνει τον ηλεκτρισμό να εκλείπει. Είναι γεγονός πως δεν υπάρχει στο βαθμό που μας είχαν συνηθίσει αλλα γνωρίζουμε εκ των προτέρων πως είναι διαφορετική η φιλοσοφία των Κόρε Ύδρο.Κορυφαίες στιγμές του δίσκου κατά την γνώμη μου είναι: το "Μονο Έγκλημα", "Το Τελευταίο (μας) Καλοκαίρι", η "Πρωινή Διερώτηση (Για Να Μην Κάθομαι Άνεργος)" και το "1.000.000 Χειμώνες (Ενηλικίωση)".Οι Κόρε Ύδρο "μπορεί να μην έχουν το χρίσμα της Γαλανή" αλλα παραμένουν "το γάλα μέσα στις μύγες". Αξίζει να τους ακούσετε.
Πληροφορίες Συγκροτήματος: Κόρε Ύδρο

Αναρτήθηκε από: Σαλάκο Βασίλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου