ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Οι Depeche Mode στην Αθήνα

Οι Depeche Mode στο πλαίσιο της νέας Ευρωπαϊκής περιοδείας τους “Tour of the Universe 2009” εμφανίζονται και στην Ελλάδα, ξεσηκώνοντας για ακόμα μία φορά το κοινό, στις 12 Μαΐου στο Terra Vibe Park.


Οι Depeche Mode προσδοκώντας ανυπόμονα την συνέχεια της ‘Playing The Angel’ περιοδείας, κυκλοφόρησαν το 12ο άλμπουμ μιας απόλυτα επιτυχημένης καριέρας 28 χρόνων, με συνολικές πωλήσεις άνω των 75 εκατομμυρίων αντιτύπων. Η επιτυχία συνεχίζεται με την περιοδεία ‘Tour of the Universe 2009’, που σίγουρα είναι ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα παγκοσμίως μουσικά highlight της χρονιάς.
Ξεκινώντας από το Ισραήλ στις 10 Μαΐου, θα είναι η πρώτη φορά που οι Depeche Mode θα κατακλύσουν τα στάδια 28 πόλεων σε 22 χώρες, πριν την τελευταία τους εμφάνιση, στις 11 Ιουλίου, στο Superbock Super Rock Festival του Πόρτο, στην Πορτογαλία. Στην Ελλάδα θα εμφανιστούν για μία μόνο βραδιά στις 12 Μαΐου, στο Terra Vibe Park.
Οι Depeche Mode με αδιαμφισβήτητα μία από τις εντυπωσιακότερες σκηνικές παρουσίες, θα εμφανιστούν live σε 1,3 εκατομμύρια κοινό κατά τη διάρκεια της πολύ - αναμενόμενης περιοδείας ‘Tour of the Universe 2009’. Θα είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστούν πάλι μετά από την περιοδεία ‘Playing the Angel’, η οποία έσπασε κάθε ευρωπαϊκό ρεκόρ με πωλήσεις άνω των 1,8 εκατομμυρίων εισιτηρίων στη διάρκεια 87 συναυλιών.
Η τελευταία στάση της ‘Playing The Angel’ περιοδείας ήταν το Terra Vibe Park (1η Αυγούστου 2006, Αθήνα), όπου οι Depeche Mode έδωσαν μία εντυπωσιακή sold out συναυλία, στη μέση του καλοκαιριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου