ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Ο «μάγος» των decks στην Αθήνα

Ο Νο 1 dj του πλανήτη, Tiesto, έρχεται το καλοκαίρι στην Αθήνα ως πρωταγωνιστής ενός φαντασμαγορικού χορευτικού σόου ηλεκτρονικής μουσικής, στο πλαίσιο του «Global Dance Festival», το οποίο μετά την τεράστια οκταετή επιτυχία του στην Αμερική γίνεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, με πρώτο σταθμό το Ολυμπιακό Συγκρότημα Ελληνικού, το Σάββατο 4 Ιουλίου.
Η υπερπαραγωγή σε επίπεδο dj set, περιλαμβάνει την τοποθέτηση στη σκηνή του λεγόμενου state of the art ηχητικού συστήματος, με δυναμική πάνω από 78 kw και περιμετρική τεχνολογική ενίσχυση από τέσσερις γιγαντοοθόνες, με προβολές… τρισδιάστατων φουτουριστικών οπτικών εφέ.Βεβαίως, στο πολλά υποσχόμενο υπερθέαμα μετράει ο dj Τiestο, που με την ενέργειά του στα πλατό δίνει το ρυθμό και το πάθος για χορό μέχρι τελικής πτώσεως. Αξέχαστη εμπειρία έζησαν όσοι τον απόλαυσαν ζωντανά το 2004, στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και το καλοκαίρι του 2006 στο Γήπεδο Ξιφασκίας.
O Ολλανδός πολυβραβευμένος «μάγος» των decks, εμπνευστής μουσικών αμαλγαμάτων με γερές μίξεις rock, house, techno, trance και electronica, από το ξεκίνημα την καριέρα του έγινε αμέσως περιζήτητος για τις προχωρημένες επιλογές του. Από τις δισκογραφικές εταιρίες του, «Black Hole Recordings» και «Magik Music», έχει κυκλοφορήσει πολυεπιτυχημένες συλλογές, όπως «Flight 643», «In My Memory», «Just Be» και «Elements of Life», με τις πιο απρόβλεπτες ηχητικές ζυμώσεις. Σταθμός στην καριέρα του αποτελεί η συλλογή «Summerbreeze», με το περίφημο remix του «Silence» των «Delerium» και τη φωνή της Sarah McLachlan. Ενώ, παράλληλα με τη μουσική δράση του, είναι πρεσβευτής του ιδρύματος «Dance4Life» ενάντια στη μετάδοση του AIDS/HIV. Τιμή προπώλησης (Metropolis, Village Cinemas, Public): 35 και 85 ευρώ (VIP). Τιμή πόρτας: 50 ευρώ.
ΔΩΡΑΣ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου