ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

ΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ

Anorak Festival το Σάββατο 13 Ιουνίου στο Φρούριο της Καβάλας
Οι διοργανωτές φιλοδοξούν να προσφέρουν στο καβαλιώτικο κοινό μια εναλλακτική μουσική πρόταση, φέρνοντας στην Καβάλα τους Κωνσταντίνο Βήτα, «Μikro», «Matisse», «Pop Eye», «Five Star Hotel» και «Le Page»
Κάθε αρχή και δύσκολη λένε, αλλά αν κρίνει κανείς από το κέφι που δείχνουν δουλεύοντας οι διοργανωτές του 1ου Anorak Festival, τότε οι δυσκολίες πάνε περίπατο! Τι εστί όμως «Anorak Festival»; Πρόκειται για μια ιδέα των Δημήτρη Γεροβαγγέλη και Χάρη Παρίδη η οποία θα υλοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα στο Φρούριο της Καβάλας.
Στόχος τους μια εναλλακτική μουσική πρόταση για το καβαλιώτικο κοινό το οποίο θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μερικούς από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελλαδικής electro pop σκηνής: Κωνσταντίνος Βήτα, «Μikro», «Matisse», «Pop Eye», «Five Star Hotel» και «Le Page». Αυτό για αρχή και στη συνέχεια – γιατί όχι; - το φεστιβάλ να εξελιχθεί σε έναν alternative μουσικό θεσμό γι’ αυτούς που κολυμπάνε ή θέλουν να κολυμπήσουν κόντρα στο ρεύμα!
Χαρακτηριστικός είναι ο τρόπος με τον οποίο καλούν οι ίδιοι τους Καβαλιώτες μουσικόφιλους να γίνουν μέρος της γέννησης του Anorak Festival:
«Θεωρείς τον εαυτό σου anorak τύπο? Δακρύζεις και γελάς με τη μουσική και τους στίχους του Kbhta? Έμαθες πρώτα τους Μίκρο και μετά τη μονάδα μέτρησης? Ακούς το She Bop των Matisse και χτυπιέσαι μόνος στο δωμάτιο? Βλέπεις τη ζωή μέσα από ένα Pop Eye όταν ακούς το Deepest Sea? Βάζεις το Underground των Five Star Hotel και αρχίζεις να αγαπάς την indie pop? Σου έρχονται στο μυαλό ρομαντικές Folk μπουρμπουλήθρες και σου βγαίνει μια χαμένη αθωότητα όταν ακούς τους Le Page?
Αν ναι, το δελτίο τύπου δεν απευθύνεται σε σένα γιατί εσύ ξέρεις ότι θα είσαι στην Καβάλα, το Σάββατο 13 Ιουνίου 2009 και θα μπορέσεις επιτέλους να μπερδευτείς μουσικά στο Αnorak Festival και όχι στο σπίτι σου. Αν όχι, ήρθε η ευκαιρία να διαπιστώσεις αν είσαι και εσύ μουσικά εναλλακτικός απολαμβάνοντας κάποιους από τους πιο αξιόλογους έλληνες καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής, pop, rock, ίndie εναλλακτικής σκηνής.»
Εισιτήρια προπωλούνται ήδη και κοστίζουν 20 ευρώ (τιμή προπώλησης) και 25 ευρώ (τιμή αγοράς από την είσοδο). Προπώληση γίνεται στα δισκοπωλεία «Splash» και «Lobby» και τα καφέ μπαρ «Vento» και «Η Αλίκη έχει λάθος αγόρι».
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους διοργανωτές τηλεφωνώντας στα 6948 810541, 6930 835465 και 6948 604565.
Κείμενο: Άγγελος Καλόγρηας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου