ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

«We ll rock you»

Δύο σχήματα χοροθεάτρου ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μια ροκ μουσικοχορευτική παράσταση από μικρούς και μεγάλους... για μικρούς και μεγάλους, με τίτλο «We ll rock you».

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των περσινών τους παραστάσεων «Τhe Wall» των «Ρink Floyd» και «Lion Κing», το χοροθέατρο «Παρουσίες» και το Παιδικό Χοροθέατρο της Μπέττυς Βυτινάρου αντίστοιχα συνεργάζονται φέτος γι αυτήν την ξεχωριστή παράσταση.

Στόχος της να μυήσει τους μικρούς στη ροκ μουσική μέσω του χορού και η απόλαυση για τους μεγάλους που αγαπούν τους Queen, τους Scorpions, τους Led Zeppelin, τους Deep Purple, τους Pink Floyd, την Tina Turner, την Joan Jet και τους Doors. Η πρεμιέρα θα δοθεί στις 14 Μαρτίου στο θέατρο «Βίλκα» και οι παραστάσεις θα δίνονται κάθε Σάββατο στις 7 το απόγευμα και Κυριακή στις 12 το μεσημέρι.




Rock and Roll Circus Super Dynamic Sale, 6 & 7 March

Το Rock & Roll Circus [Σίνα 21, Κολωνάκι (;), Εξάρχεια (;)] αψηφά την οικονομική κρίση και δεν επαναπαύεται στις σειρήνες που διαλαλούν δισκοπωλική άνθηση. Επιμένει να γιορτάζει τα γενέθλιά του με πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα τρόπο, πιστό στην παράδοση που έχει ξεκινήσει. Και φέτος, με αφορμή τα 9 κεράκια που σβήνει, διοργανώνει το ετήσιο διήμερο Super Dynamic Sale. Την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαρτίου προσφέρει όλα ανεξαιρέτως τα βινύλια και cd's με έκπτωση 50% στα μεταχειρισμένα και 30% στα καινούργια! Λαχταρούσατε αυθεντικές κόπιες ή νέα καλούδια και μετρούσατε τα κουκιά; Ιδού η ευκαιρία!Η διακήρυξη είναι ξεκάθαρη. 50 % στα μεταχειρισμένα και 30% στα καινούρια lps και cds. Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί πως συναντώντας τη νέα συλλογή της 4AD με τίτλο "Dark Was The Night" με μπόλικες ετερόκλητες συμμετοχές σε μια τριπλή βινυλιακή έκδοση, δεν αξίζει να κάνεις τα στραβά μάτια. Όταν μάλιστα ακούσεις και τη φωνή της Sharon Jones να διασκευάζει Shuggie Otis στο "Inspiration Information", η απόσταση μεταξύ απόφασης και κατάφασης εκμηδενίζεται. Πέραν τούτων όμως θα βρείτε μπόλικες ξαπλωμένες κούτες με μεταχειρισμένα cds και lps που θα τιμώνται 1 και 3 ευρώ και ουδόλως θα έπρεπε να περιφρονούνται, αν σκεφτεί κανείς πως μέσα σε κάτι τέτοιους υπεράνω πάσης υποψίας σωρούς βρίσκανε παλιά μερικά φοβερά παραπεταμένα promo. Όπως εκείνη τη μακροσκελή εκτέλεση του "Ain't No Mountain High Enough" απ' τη Diana Ross στο 12αρι της Motown με κωδικό M 1169. Τότε ήταν Ιούλιος του 1970 και χρόνια αργότερα επίδοξοι diggers θα παρακαλούσαν για τέτοια "finds".

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG ΤΟΥ ROCK & ROLL CIRCUS. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΣΚΟΠΩΛΙΚΑ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:rockandrollcircus.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου