ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΑΣ LIVE ΣΤΟ HOLY WOOD STAGE

Συνεχίζοντας τις εμφανίσεις του στην Αθήνα ο Γιώργος Χριστόφας, ένα νέο και πολλά υποσχόμενο ταλέντο της ροκ σκηνής από το Ηράκλειο Κρήτης, κάνει μια στάση στη Μουσική Σκηνή Holy Wood Stage.
Με τη μπάντα του θα μας παρουσιάσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά αλλά θα μας ερμηνεύσει και τραγούδια της Ελληνικής ροκ και έντεχνης μουσικής και όχι μόνο. Ερμηνεία που καθηλώνει απ' το πρώτο κιόλας λεπτό. Θα 'ναι μια εμφάνιση που θα περιέχει πολύ μουσική, πάθος, ένταση και μια γερή δόση επανάστασης που σίγουρα θα μας ξεσηκώσει.
Μη χάσετε την ευκαιρία να τον απολαύσετε.

Μαζί του στο τραγούδι η Χριστίνα Βασκαντήρα

Παίζουν οι Μουσικοί :
Γιάννης Ταυλάς - Ηλ. κιθάρα, φωνή
Χάρης Πετμεζάς – Πλήκτρα
Alex Da Silva - Ηλ. μπάσο
Μπάμπης Καζαντζόγλου - Τύμπανα


Πέμπτη 28/1/16   
Ώρα προσέλευσης  22:00
Προπώληση εισιτηρίου: 8€ (με μπύρα ή κρασί)
Γενική Είσοδος: 10€ (με μπύρα ή κρασί)



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Από τα μαθητικά του χρόνια ξεκίνησε να παίζει σε μαγαζιά του Ηρακλείου. Μέχρι και σήμερα έχει κάνει εμφανίσεις σε όλη τη Κρήτη. Έχει ανοίξει συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών και συγκροτημάτων όπως του Μίλτου Πασχαλίδη, Νίκου Ζιώγαλα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Υπόγεια Ρεύματα, Όναρ, Κίτρινα Ποδήλατα καθώς επίσης έχει συνεργαστεί και με τον Μιχάλη Κακέπη. Ασχολήθηκε με το χώρο του θεάτρου, γράφοντας το 2006 τη μουσική για το έργο του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα ''Ματωμένος Γάμος'' που παρουσιάστηκε στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Θεάτρου στην Καρδίτσα από τη Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου. Το 2013 συμμετείχε στην θεατρική παράσταση ''Οδυσσεβάχ '', της Ξένιας Καλογεροπούλου, από το Θέατρο Κρήτης και στην ταινία μικρού μήκους ''Όλα τα κομμάτια μαζί '' της Μαίρης Καριωτάκη.
Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2014 από την Alpha Records . Το άλμπουμ, περιέχει 9 ροκ τραγούδια σε μουσική και στίχους Γιώργου Χριστόφα, και έχει τίτλο ''Καταιγίδα της Φωτιάς''. Από το Νοέμβρη του 2014 βρίσκετε μόνιμα στην Αθήνα οπού συνεχίζει μέχρι και σήμερα τις live εμφανίσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου