ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ο Κώστας Παρίσης (ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ) & οι ΜοΥσΙκΕς ΣτιχΟγΡιΦιΕς LIVE - Ιανουάριος 2015

Επί 20, περίπου, χρόνια η φωνή του Κώστα Παρίση αποτελεί μια από τις πιο χαρακτηριστικές της εγχώριας μουσικής σκηνής. Λυρικός, εκφραστικός, έντονα φορτισμένος και συνήθως, με μια μελαγχολική ηλεκτρική ενέργεια κράτησε και κρατάει συντροφιά σε χιλιάδες μουσικόφιλους, που αναζητούν την ομορφιά και τα αυθεντικά συναισθήματα που μοιράζει και κοινωνεί η μουσική του.
Αγαπημένα τραγούδια των Υπογείων Ρευμάτων ερμηνευμένα από τον ίδιο τον δημιουργό τους. Δεν θα λείψουν και οι διασκευές / εκπλήξεις σε τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών.
Μαζί του θα είναι και Οι ΜοΥσΙκΕς ΣτιχΟγΡιΦιΕς, που λίγο πρίν την κυκλοφορία της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς, ξεκινούν ένα μουσικό ταξίδι και μοιράζονται μαζί μας μέσα απ τα τραγούδια τους, ένα κομμάτι της ψυχής τους.
Κινούνται στον alternative χώρο και συνθέτουν μια κατάσταση αναζήτησης, του λόγου του γρίφου και της ποίησης, ντυμένα με μουσική από ethnic, παραδοσιακές, rock αποχρώσεις.

Τις ΜοΥσΙκΕς ΣτΙχΟγΡιΦιΕς συνθέτουν, στην ηλεκτρική, ακουστική κιθάρα, φωνή, ο Γιάννης Αστριδάκης.
Φωνή, στιχουργός, Αλεξάνδρα Σαφάκα.
Φωνή, καχόν. Λάμπρος Αστριδάκης.


Οι επόμενοι σταθμοί τους
Τετάρτη 14 Ιανουαρίου - Οδός ονείρων, ΧΑΝΙΑ
Πέμπτη 15 Ιανουαρίου - The Wall,  ΣΗΤΕΙΑ
Παρασκευή 16 Ιανουαρίου - Πολυχώρος Περίπου, ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Σάββατο 17  Ιανουαρίου - Chaplin's,  ΡΕΘΥΜΝΟ


«Σκοπός μας είναι μέσα από τις δημιουργίες μας να ανοίξουμε ότι σφραγισμένο παράθυρο έχει η ψυχή να πάρει ανάσες και να συνεχίζει να φωνάζει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου