ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Τσαπραζης/Τολιος/Πουλης (Στον παραδεισο-Τρυπες)

O Xρήστος Τσαπράζης από τα "Ξύλινα σπαθιά", ο Γιώργος Τόλιος από τις "Τρύπες" και ο Κώστας Πουλής, σε μια διασκευή του "Στον παράδεισο" των "Τρύπες". 
Τον παράδεισο, αφού όπως "αποδείχθηκε" δε θα τον βρούμε στον ουρανό, τον αναζητήσαμε στη Γη και πιστέψαμε πως τον βρήκαμε στις ανέσεις που μας προσφέρει η ξέφρενη κούρσα του τεχνολογικού πολιτισμού. Η εξάρτησή μας όμως απ` αυτόν, δημιουργεί τελικά τις αλυσίδες που δεν μας αφήνουν να δραπετεύσουμε από τον εικονικό παράδεισο και να ψάξουμε για τον πραγματικό. Ίσως αυτές οι αλυσίδες, είναι η απάντηση στο ερώτημα "γιατί στο διάολο δεν εξεγείρεται σήμερα ο Ελληνικός λαός και παραδίνεται αμαχητί στην ολοφάνερη προσπάθεια υποδούλωσής του;" Τι φοβάται; Τα ΜΑΤ; Ή μήπως συνειδητοποιεί ότι διώχνοντας την Τρόικα, διώχνουμε το ευρώ και φεύγουμε από τη ζώνη των ανεπτυγμένων κρατών που αποτελεί μέσα μας η Ευρωζώνη; Όταν λέμε όμως ανάπτυξη, εννοούμε κυρίως τεχνολογική ανάπτυξη. Πόσο θα ακριβύνει η τεχνολογία αν φύγουμε από το ευρώ; Έχουμε πειστεί ότι χωρίς σμάρτφον θα είμαστε νεάντερταλ. Και αποδεχόμαστε ακόμη και την κατοχή για να μην το χάσουμε. Αν όμως βάζεις το σμάρτφον πάνω από την ελευθερία, τοτε θα χάσεις τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων και των γκάντζετς. Και όπως λέει και το ακροτελεύτιο άρθρο 120 του Συντάγματος (ελαφρώς παραφρασμένο, με το ίδιο νόημα όμως), "ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου