ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Obliviωn,5 BROKEN MINUTES(PANTERA TRIBUTE) & Nu Distortion @ Bat City 30 Μαίου 2014

5 BROKEN MINUTES
PANTERA TRIBUTE BAND

Εntrance 7 ευρώ

SUPPORT ACT
"Οι Obliviωn είναι ένα metal συγκρότημα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2013-2014. Αποτελείται από πέντε φίλους που βρέθηκαν στο ίδιο...ωδείο!

Μελλοντικοί στόχοι τα LIVE και οι ηχογραφήσεις!"

Vocals - Revekka Tsou 
Guitar - Fanis Goulis
Guitar - Chris Gram
Bass - Antonis Lambrinidis
Drums - Andreas Kar

επιρροες

Slayer, Iron Maiden, Judas Priest, Metallica, Sepultura, System of a down, Blind Guardian, Death and many many more!!!!


και στις 24.00 συνεχιζουμε


με FREE ENTRY


Nu Distortion party αυτή τη φορά στο γνωστό σε όλους στέκι, Bat City!!!
ο main Dj του Nu Distortion Tzortzis D. παρέα με τον Alan Fall, (W.E.B.) ανεβαίνουν μαζί στα decks για να σας θυμίσουν οτι ΝΑΙ (!)...υπάρχουν μαγαζιά και Events που παίζουν ακριβώς αυτα που θα θέλατε να ακούσετε! Πολύ Αμερικάνικος ήχος, Modern Metal,Μodern American Hard Rock,Nu Metal,Alternative,NWOSDM,NWOAHM ,Metalcore Rapcore και ότι άλλο είδος κινήται στην πιο μοντερνα rock-metal σκηνή, θα παίζεται την Παρασκευή 30 Μαίου στο Bat City,  (Λ. Αλεξανδρας 11)

★ Το Nu Distortion με την βοήθεια του ΞΗΓΑ και με αφορμή το Pantera Tribute live που γίνεται ακριβώς πριν το Party, κληρώνει 3 T-shirt Pantera και Slipknot (!!!)
Oποιος θέλει να μπει στην κλήρωση δεν έχει παρά να έρθει στα decks και να τραβήξει έναν λαχνό που να γράφει πάνω «T-shirt».  Μας δείχνει έπειτα το κουπόνι και παραλαμβάνει την μπλούζα.

Μπείτε στην σειρά παιδιά και μεγιά στους νικητές!!!!


FREE ENTRY


επείσης όποιος εχει διαβάσει το about στην page μας έχει δει ότι οι μπαντες που κινουνται στα είδη που παίζουμε ειναι καλοδεχούμενες να φερουν τα cd τους για να παίχτουν σε κάποιο παρτυ μας. Supportαρουμε και βοηθάμε όσο γίνεται τις ελληνικές μπαντες!

Πληροφορίες - Επικοινωνία

BAT CITY 
Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 11
ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ
ΑΘΗΝΑ
210 6401666 / 6985964483

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου