ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

33 ΣΤΡΟΦΕΣ Live @ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ Παρ 25 Απρ 2014

Θέλω να φύγω" με τις 33 Στροφές στο Σταυρό του Νότου στις 25/04 Οι 33 Στροφές "Φέυγουν" και εγκαθίσταται, για 1 μόνο παράσταση στο φιλόξενο Σταυρό του Νότου. 

Οι 33 Στροφές στήνουν ένα απρόβλεπτο πρόγραμμα, με στόχο να κάνουν τα τραγούδια του ρεπερτορίου τους αγνώριστα, αλλά και να πειραματιστούν με γνωστά και μη εξαιρετέα κομμάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής. Το πρόγραμμά τους ολοκληρώνεται με τρεις υπέροχους καλεσμένους, την Ερασμία Μάνου τον Αριστείδη Μπίμπα, και τον Κώστα Παπαιωάννου σε παράλληλες διαδρομές με τραγούδια που μας σημάδεψαν, τους ήχους που ζωγράφισαν έναν κόσμο αλλιώτικο και ζωντάνεψαν τα όνειρα μας. 

Πιστεύουμε, σε αυτή την εποχή της δοκιμασίας που περνάμε, είναι καιρός να ρίξουμε μια ματιά στο παρελθόν μας, όχι για να νοσταλγήσουμε και να μεμψιμοιρήσουμε αλλά για να αντλήσουμε έμπνευση για το μέλλον. 


33 Στροφές : 
Drums: Δημήτρης Ασημακόπουλος 
Bass : Aντώνης Μπίτρος 
Electric Guitar : Γιώργος Ρίζος 
Front woman : Eυδοξία Δήμου 
Κeyboards-Piano : Καψαλάκης Νίκος 
Επιμέλεια προγράμματος: 33 Στροφές 
Ενορχηστρώσεις: Καψαλάκης Νίκος 
Artwork: GazaPrint 
Guest : Μπουζούκι-Παύλος Καψαλάκης 


Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00

Τιμές εισιτηρίων: 10 Eυρώ(με ποτό) 

Σταυρός του Νότου
Φραντζή & Θαρύπου 35-37
Τηλ Κρατήσεων : 210-9226975

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου