ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Οι RockaParmezana στoDOUBLE TROUBLE την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου

Το Double-Trouble επέστρεψε και φιλοξενεί τους αγαπημένους μας RockaParmezana. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της μπάντας, θα είναι ένα live σε ρυθμούς rock 'n' funk. Ως συνήθως, οι RockaParmezana θα γίνουν ένα με το κοινό και τι καλύτερο να γίνει αυτό στο αγαπημένο DoubleTrouble, όπου είχε πριν λίγες μέρες το opening στο νέο χώρο του.
Η πενταμελής μπάντα δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2012. Με αγγλικό στίχο και rock ήχο, ξεκίνησαν τις πρώτες τους live εμφανίσεις το Νοέμβριο του ίδιου χρόνου σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας 

Το τραγούδι τους "It's All Right" ήδη έχει θερμή ανταπόκριση από το κοινό, ενώ αυτή την περίοδο δουλεύουν και ηχογραφούν δικά τους κομμάτια ώστε να ολοκληρώσουν την πρώτη τους προσωπική δουλειά.
Οι "Rocka Parmezana" είναι οι: Φώτης Κουρουνιώτης (φωνή), Ηλίας Σιούτας (leadguitar), Χριστόφορος Γεωργακάς (rhythmguitar), Γιώργος Καταλειφός (μπάσο), Κάρολος Παντελής (ντραμς). 

Σας περιμένουμε για ακόμα μία ροκ βραδιά!!!

DOUBLE TROUBLE
THE YARD - Πατησίων 101
https://www.facebook.com/2bleTrouble?fref=ts

Ωρα έναρξης: 22:00

Τιμήεισόδου: 5 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου