ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος «Ένας Τρελλός» Live στο “adeste” Τις Πέμπτες 12 & 19 Δεκεμβρίου

Τις Πέμπτες 12 & 19 Δεκεμβρίου, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι Sleeping Band μας προσκαλούν να γιορτάσουμε την κυκλοφορία του νέου του album «Ένας Τρελλός»  στο Café ρακοbar “adeste” (Μπισκίνη 85, Ζωγράφου)

Σχεδόν πέντε χρονιά μετά το «Γαμώ την Καταδίκη μου», ολοκληρώθηκε το album «Ένας Τρελλός». Ένας δίσκος κολεκτίβα ανθρώπων, εμπειριών, συναισθημάτων και ήχων οπού η πρόζα και το τραγούδι συνυπάρχουν αρμόνικα.

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος μουσικός πολλών οργάνων, εκπληκτικός τραγουδιστής και εξαιρετικός perfomer, με εξαίρετες συνεργασίες στο βιογραφικό του, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο χιούμορ, σαρκασμό και πρωτοτυπία το οποίο όμως χαρακτηρίζεται από ποικίλες μουσικές επιρροές και πρωτότυπες ενορχηστρώσεις, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει πασίγνωστες διασκευές που δίνουν παλμό και κέφι στο κοινό.

Πλάι του σταθερά οι Sleeping Band, παίζουν, τραγουδούν, αυτοσχεδιάζουν, διασκευάζουν και διασκεδάζουν χαρίζοντας γέλιο, κέφι και χαρά!

ΥΓ: Με το πέρας της κάθε παράστασης το κέφι συνεχίζεται! Σε αυτοσχεδιαστικούς σκοπούς και τραγούδια αγαπημένα!

Café ρακοbar “adeste” 
Διεύθυνση: Μπισκίνη 85, Ζωγράφου - Αθήνα
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2130247333
Είσοδος:  Ελεύθερη
Ώρα έναρξης: 21:00 ακριβώς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου