ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

High Voltage Fest 2013


Το High Voltage Fest επιστρέφει δυναμικά για μία ακόμα

 χρονιά και κλείνει το 2013 με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο!

Με ένα lineup αντιπροσωπευτικό τη δυναμικής της σύγχρονης Ελληνικής σκηνής το High Voltage Fest 2013 έρχεται στο Κύτταρο και σας περιμένει όλους εκεί!

Οι Danger Angel, για πρώτη φορά μετά το τέλος της θριαμβευτικής Ευρωπαϊκής τους περιοδείας, με το τελευταίο τους album "Revolutia" να λαμβάνει διθυραμβικές κριτικές από τον εγχώριο και το διεθνή τύπο και με ένα εγγυημένα συναρπαστικό rock show αποτελούν εγγύηση για το headline spot και υπόσχονται μία βραδιά που θα θυμόμαστε για καιρό, με surprise guests, νέο set list και, φυσικά, αστείρευτη heavy ενέργεια!


Οι Crimson Fire φέρνουν στο Festival σκληρό τους ήχο και την εκρηκτική τους παρουσία προσθέτοντας νέο υλικό και μία εξαιρετική νέα κυκλοφορία!



Οι Indiana και Divide by Zero συμπληρώνουν αυτήν ακριβώς την εικόνα των τελευταίων χρόνων της Ελληνικής Heavy Rock Σκηνής! Φρεσκάδα, όρεξη, τσαμπουκά και ορμή και θα ζεστάνουν το κοινό με τις εξαιρετικές τους συνθέσεις και τον ενθουσιασμό τους!

Indiana:

Divide by Zero:


Venue: KYTTARO LIVE, Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Είσοδος: €7
Ώρα Έναρξης: 19:30
Ώρα Προσέλευσης: 19:00

Περισσότερες πληροφορίες: info@highvoltage.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου