ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

οι S:Tepp και οι Mind Departure έρχονται στη σκηνή του Blitz Club για να γεμίσουν τον χώρο ηλεκτρισμό κι ενέργεια.


Δύο απ' τα πιο πρωτοποριακά εναλλακτικά ελληνικά σχήματα,οι S:Tepp και οι Mind Departure έρχονται στη....
σκηνή του Blitz Club για να γεμίσουν τον χώρο ηλεκτρισμό κι ενέργεια.

Μετά από 4 χρόνια συνεχούς παρουσίας στις αθηναικές σκηνές,οι S:Tepp με το προσωπικό τους υβρίδιο μουσικής (dark/alternative/electro/theatrical rnr) αλλά κι ένα πρόγραμμα διασκευών από Beatles μέχρι Infected Mushroom με μια δόση θεατρικότητας, καθιστούν τα live τους μοναδική εμπειρία.Δημιουργήθηκαν το 2οο9 απ'τον MadTony,αλλά απέκτησαν σταθερή μορφή το 2011 με την προσθήκη των Sally II,maUs,niD και Pana.To 2012 ξεκίνησαν να δουλεύουν το προσωπικό τους υλικό,μέρος του οποίου έχει παρουσιαστεί στο youtube με την μορφή 2 επισήμων clips (δικής τους σκηνοθεσίας-παραγωγής) με σκοπό να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους album αρχές του 2014.
Οι Mind Departure είναι ένα νέο, ανερχόµενο, και πολλά υποσχόµενο alternative rock συγκρότηµα από την Αθήνα. Εχουν δώσει πολλά και επιτυχηµένα live σε πολλές γνωστές µουσικές σκηνές της πόλης.
Αυτή τη στιγμή ετοιμάζουν τον δίσκο τους, μια ανεξάρτητη παραγωγή που αναμένεται μέσα στο 2014.
Υπάρχει ένας ορισµός, που τους χαρακτηρίζει: Mind Departure είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται κανείς όταν το µυαλό του είναι απελευθερωµένο από οποιαδήποτε δέσµευση του επιβάλει το νοητό περιβάλλον που η ανθρωπότητα έχει ορίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου