ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΑΥΛΙΑ LUCKY FUNERAL - SHOW YOUR FACE @ STAGE CLUB, ΛΑΡΙΣΑ!!!


LUCKY FUNERAL
support act:
SHOW YOUR FACE
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013
Stage Club, Λάρισα
Εγχώριοι, Loud and Proud!!!
Τα τελευταία δύο χρόνια οι Lucky Funeral έχουν αποτινάξει από πάνω τους κάθε είδους ταμπέλα και εξελίσσονται ασταμάτητα και στις ζωντανές εμφανίσεις τους και στο στούντιο. Τα αποτελέσματα είναι τρομακτικά πλέον και μας δείχνουν ότι είναι μια μπάντα που δεν αποκοιμήθηκε μετά την πρώτη εξόρμηση στο εξωτερικό, μετά το πρώτο μεγάλο φεστιβάλ, μετά το πρώτο μεγάλο live ή μετά τον πρώτο δίσκο αλλά πλέον ξεχωρίζει από το σωρό. Η σκληρή δουλειά των τελευταίων χρόνων βγάζει πλέον μάτια και αυτιά και το συγκρότημα ανεβαίνει τις σκάλες προς την επιτυχία με γοργό ρυθμό. Όσο και αν ψάξεις δεν θα βρεις ούτε μία κακή κριτική για τις ζωντανές εμφανίσεις τους αλλά και για τις στουντιακές παραγωγές τους!!! Εκκωφαντικοί και περήφανοι θα εμφανιστούν και στο Stage Club της Λάρισας το Σάββατο 28 Σεπτέμβρη παρέα με τους εκλεκτούς γείτονες Show Your Face, για να τους απολάυσουμε και από κοντά μιας και το 2008 που μας επισκέφθηκαν τελευταία φορά αποτελεί ήδη μακρινό παρελθόν και οι ντόπιοι φίλοι του σκληρού ήχου ανυπομονούν. 

Οι Lucky Funeral είναι μια τετραμελής μπάντα από την Αθήνα, η οποία δημιουργήθηκε στα μέσα του 2007, και έκτοτε τα μέλη της μοιράζονται ένα κοινό μουσικό όραμα. Τελευταία μας απέδειξαν περίτρανα ότι έχουν πάρει το σωστό δρόμο και βαδίζουν ολοταχώς προς την κατεύθυνση να κάνουν  το όραμα τους πραγματικότητα. Σίγουρα η μπάντα δεν χωράει κάτω από συνηθισμένες ταμπέλες αφού ο ήχος του συγκροτήματος «κατοικεί» κάπου μεταξύ της Rock και της Metal, ενισχυμένος με progressive, sludge και space rock στοιχεία τα οποία συνδυάζονται με τον σκληρό ήχο, άψογα. Κάτι που φαίνεται εύκολα στο πρόσφατο 3ο τους άλμπουμ, ονόματι “Find your Soul in Beautiful Lunatics”, από την δισκογραφική εταιρεία των ιδίων, την Lychnopolis Records. Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 2 άλμπουμ, “The Dirty History Of Mankind” (2010) και το ομώνυμο “Lucky Funeral” (2008), καθώς και μερικά split βινύλια. 
Η υπομονή, η επιμονή και η σκληρή δουλειά των Lucky Funeral τους οδήγησε σε πολυάριθμες εμφανίσεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα να έχουν στο ενεργητικό τους 3 Ευρωπαϊκές περιοδείες και 2 στην Ελλάδα, καθώς επίσης συμμετοχές σε αρκετά Φεστιβάλ, με πιο πρόσφατα το Rockwave (Αθήνα - 2012), B’estfest (Βουκουρέστι – 2012) και Devilstone (Λιθουανία – 2012). Η δραστηριότητα τους είναι μεγάλη συναυλιακά και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με ονόματα όπως: Ozzy Ozbourne, Machine Head, Paradise Lost, Grave Digger, Orange Goblin, Obituary, Septic Flesh, Clutch, Pentagram, Kylesa, Eyehategod, Church of Misery αλλά επίσης και εμφανίσεις στο εξωτερικό που ποτέ δεν μαθεύτηκαν στην Ελλάδα. Στα προσεχή σχέδια τους, μεταξύ άλλων, είναι μια ακόμη περιοδεία σε Ελλάδα και Ευρώπη το φθινόπωρο του 2013. 

LINE UP 
Μιχάλης “Mike” Μιχαηλίδης - Vocals 
Νίκος “Lizard” Χαλκούσης - Bass 
Λουκάς Λυμπέρης - Guitars 
Ερωτόκριτος “Pepper” Κολαϊτης - Drums 

SHOW YOUR FACE 

Οι Show Your Face είναι από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα του θεσσαλικού κάμπου στον σκληρο ήχο. Αυτοι και οι Hidden in the Basement είναι οι εξαιρέσεις του κανόνα. Μπάντα ογκόλιθος με μεγάλη συνέπεια και πρόοδο τα τελευταία 3 χρόνια!!! Το 2007 είναι το έτος ιδρύσεως των Show Your Face όχι Αθήνα, ούτε Θεσσαλονίκη, αλλά Καρδίτσα! Ο ήχος της μπάντας από πολλούς θεωρείται πλέον προσωπικός  και τοποθετείται κοντά σε μπάντες όπως οι Lamb of god και οι Gojira, περικλείοντας διάφορες πτυχές του ακραίου metal ήχου αλλά συγχρόνως με φανερό πρωταγωνιστή το progressive στοιχείο.

Τον Απρίλιο κυκλοφορήσανε μέσω της "The Leaders Records" την δεύτερη ολοκληρωμένη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Apnea" στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η φωνή του γνωστού σε όλους Σάκη Τόλη στο κομάτι "I Sin". Τέλη   Αυγούστου το "Apnea" έκανε την εμφάνισή του και στην Ιαπωνία σε ειδική έκδοση! Ο πρώτος τους δίσκος ονομάζεται "Unleash" και κυκλοφόρησε το 2011 από την Orkestral Promenade Productions.

Οι Show Your Face από την αρχή της ίδρυσής τους εως και σήμερα έχουνε κάνει πανω από 60 live εμφανίσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και μια περιοδεία στην Ελλάδα για τον πρώτο τους δίσκο και μια στην Ιταλία. Έχουνε μοιραστεί τη σκηνή με ονόματα σεβαστού μεγέθους όπως οι Rotting Christ, Nightrage, Septic Flesh, Tankard, Sodom καθώς και έχουν λάβει τουλάχιστον ενθαρρυντικές κριτικές και για τις δύο δισκογραφικές απόπειρες από τον παγκόσμιο τύπο.

LINE UP
HUGE - VOCALS
ACHILLEAS K - GUITAR
CHRIS - BASS
VIS - DRUMS

Είσοδος κοινού: 21 : 30
Ώρα Έναρξης: 22 : 15

Προπώληση - Ταμείο: 7 €
Προπώληση Εισιτηρίων: 
Rock Music Store: Κοραή 34, 2410283919
Snuff Tobacco Store, Φιλελλήνων 53Α, 2410531750

Πληροφορίες: 2413 00 82 26
Διοργάνωση : Alive Art Performances

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου