ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

19 Σεπτέμβρη ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ σεληνιάζεται μαζί σας στο πιο" live" full moon party που είχατε ποτέ!

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου έρχεται με πολλές «ζωντανές» εκπλήξεις και με πολλά αστέρια….
Η Ρένα Ρασούλη, το πλέον ανερχόμενο αστέρι στη μουσική σκηνή, με τη βαθιά μαύρη φωνή της θα παρουσιάσει μαζί με την μπάντα της μία από τις πιο soul funky βραδιές που έχετε δει ποτέ σε ένα από τα πιο ιδανικά μέρη που θα μπορούσε να υποδεχτεί κανείς την πανσέληνο! Πρόκειται για το Λιοντάρι του Πειραιά! Στην πλατεία με το Λιοντάρι απολαμβάνετε το ποτό σας και τον καφέ σας καθώς περνάνε δίπλα σας, σε απόσταση αναπνοής όλα τα πλοία που επισκέπτονται τις προβλήτες του Πειραιά. Ζήστε μαγικές στιγμές με φόντο το τεράστιο φεγγάρι και την άκρως αισθαντική φωνή της Ρένας και κάντε τη βραδιά σας παραμυθένια. 
Και επειδή κάθε παραμύθι έχει τη δική του εξωπραγματική ιστορία, η Toulin Millet Piskioul θα μας μαγέψει με ένα χορευτικό πέρασμα που θα τη φέρει δίπλα στα «αστέρια». 
Μία ακόμα έκπληξη για τη βραδιά… Η Ειρήνη Δούκα (πρώην τραγουδίστρια των C- Real) και το μουσικό της δίδυμο Greggy K. (Matisse) θα εμφανιστούν ως guests το βράδι αυτό και με το δικό τους μοναδικό τρόπο θα διαπεράσουν στην ατμόσφαιρα έναν αθεράπευτα μεταδοτικό ηλεκτρισμό! 

Αυτή η βραδιά θα μας στολίσει με τη μαγεία του Full Moon και με τα κοσμήματα της Χαράς Θεοδωράκη (www.xtheodoraki.gr) . Η Χαρά θα ντύσει με τα κοσμήματά της τα κορίτσια μας και θα προσφέρει “discount touch” σε όποιους από τους παρευρισκόμενους τους αγγίξουν τα κοσμήματά της (θα υπάρχει μία μικρή έκθεση στο χώρο) και θελήσουν να τα κρατήσουν μαζί τους. 
Ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Το Full Moon Party στο Λιοντάρι του Πειραιά πλησιάζει!!!

Ώρα έναρξης:22.00
Είσοδος: Δωρεάν 

Λιοντάρι του Πειραιά

– Μαρίας Χατζηκυριακού 20 (Προβλήτα Ε12)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου