ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Ίλιον, Φιλόξενη Πόλη - Φωτεινή Νύχτα» Σαββατο 29/6

Ο Δήμος Ιλίου φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Ευρωπαϊκό θεσμό «Λευκή Νύχτα» και διοργανώνει τη δική του γιορτή με κεντρικό μήνυμα «Ίλιον, Φιλόξενη Πόλη – Φωτεινή Νύχτα», το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013.
Από τις 7.00 το απόγευμα μέχρι το πρωί τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοικτά με μεγάλες εκπτώσεις, ενώ τέσσερεις μουσικές σκηνές με καταξιωμένους καλλιτέχνες, θα δημιουργήσουν μια γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μουσικών ακουσμάτων.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης, νεανικά συγκροτήματα, θέατρο δρόμου, θέατρο σκιών, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, γκράφιτι, έκθεση βιβλίου και αθλητικές δραστηριότητες, ενώ στη γιορτή συμμετέχουν οι πολιτιστικοί - ενθικοτοπικοί σύλλογοι και φορείς της πόλης.
To VINILION στηρίζει και συμμετέχει στη Λευκή νύχτα του δήμου , το Σαββάτο 29/6 με προσφορες στα ποτα και στις μπυρες!!!!

Koυτακι μπυρα 1,00 ε
ποτηρι κρασι 2,50 ε
ποτο 4,00 ε

1 σχόλιο:

  1. Fantastic goods from you, man. I've understand your stuff previous to and you are just extremely magnificent.
    I actually like what you have acquired here, certainly like what
    you are stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep
    it sensible. I cant wait to read far more from you. This is actually a terrific site.


    My web blog; accident at work (http://greenhost.ro)

    ΑπάντησηΔιαγραφή