ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ένα Stand up Comedy …που θα σας Καθίσει Κάτω!


Κάθε Σάββατο, στις 22:00 στο SECRETO
Πρεμιέρα 23 Μαρτίου 

Οι «Στιγμές Απόλυτης Σοβαρότητας» είναι ένα απόλυτα μη σοβαρό  Stand Up Comedy  γραμμένο από τον ηθοποιό και σεναριογράφο αρκετών τηλεοπτικών επιτυχιών, Μάνο Ψιστάκη (Νταντά, Κόκκινο Δωμάτιο, Η Οικογένεια Βλάπτει, Θανάσιμες πεθερές, Το Αμάρτημα της Μητρός μου). Πρόκειται για μια σάτιρα που σχολιάζει και καυτηριάζει την πολιτική, την τηλεόραση, την οικονομία μας, την επικαιρότητα, εμάς και εσάς. 
Ατάκα στην ατάκα, πλάκα στην πλάκα, τραγούδι στο τραγούδι ξετυλίγεται μια παράσταση 90 λεπτών στην οποία συμμετέχει ενεργά και το κοινό, αλλά και αρκετοί «καλεσμένοι» έκπληξη. Κάθε παράσταση είναι  ίδια αλλά και εντελώς διαφορετική αφού το κοινό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και διαφέρει κάθε φορά.
Πρωταγωνιστούν μαζί με το Μάνο Ψιστάκη, η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα ( «Το αμάρτημα Της Μητρός Μου» του Αλέξανδρου Ρήγα και του Μάνου Ψιστάκη), καθώς και ο ανερχόμενος ηθοποιός Ευθύμης Ζησάκης. 
Οι «Στιγμές Απόλυτης Σοβαρότητας» παίζεται Σάββατα στις 21:30, στο SECRETO στο ΓΚΑΖΙ και κάνει πρεμιέρα Σάββατο 23 Μαρτίου.
Σε μία παράσταση που η λέξη «ανατροπή» είναι η καθημερινότητά της ελάτε προετοιμασμένοι κατάλληλα!
Προσοχή: Αν έχετε κακή διάθεση και επιθυμείτε να  μην γελάσετε ΜΗΝ  έρθετε να μας δείτε! Είμαστε χαρούμενοι και απίστευτα μεταδοτικοί!                                                       
Προσοχή: Η είσοδος είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κατανάλωση ενός ποτού. 



                                                        Secreto, Περσεφόνης 21,  Γκάζι  
                                                                                         Τηλ κρατήσεων: 2103460750

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου