ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Μεγάλη επιτυχία τουTHERATREE στον Ιανό Awakening the Senses of the Soul



Στις 16 Ιανουαρίου στις 20:00, στον Ιανό,  
η ομάδα ψυχοθεραπευτών του «Theratree» παρουσίασε  με μεγάλη επιτυχία 
τα βιωματικά σεμινάρια που πραγματοποιούνται στο χώρο τους, 
μέσα από 15’ παρουσιάσεις διαδραστικού χαρακτήρα.. 

Η Αφύπνιση των Αισθήσεων της Ψυχής…ήταν διάχυτη στο χώρο …
Στην διοργάνωση συμμετείχαν πάνω από 300 άτομα τα οποία πήραν μέρος στις βιωματικές παρουσιάσεις και αγκάλιασαν το εγχείρημα με μεγάλο ενδιαφέρον!
 [Στο site του theratree www.theratree.gr μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια που παρουσιάστηκαν καθώς κι τις ημερομηνίες που θα διεξαχθούν].

Με αφορμή το μελοποιημένο παραμύθι που παρουσίασε στην αρχή η καλλιτεχνική ομάδα Lost Circus, η Ιωάννα Μακρίδου, δημιουργός του THERATREE, αναφέρθηκε στη δύναμη του μύθου ως θεραπευτική επιλογή, επισημαίνοντας ότι «Πρόκειται για μια βαθειά ψυχοθεραπευτική διαδικασία, για μια αλλαγή σεναρίου ζωής η οποία όταν γίνεται συνειδητά, από μόνη της θεωρείται θεραπευτική. Συχνά η θεραπεία είναι μια απλή διαδικασία. Αυτό είναι και το μήνυμα του Theratree.».

Η βραδιά συνεχίστηκε με την παρουσίαση των σεμιναρίων από τους εισηγητές και συνεργάτες του THERATREE οι οποίοι στα διαλείμματα απαντούσαν σε σχετικές ερωτήσεις των συμμετεχόντων για την κάθε θεραπευτική προσέγγιση που παρουσίασαν, τα βιωματικά σεμινάρια, τις θεραπευτικές μας ομάδες και για τη δυνατότητα προσωπικών θεραπευτικών συνεδριών.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης τρέχανε διαγωνισμοί και δόθηκαν πλούσια δώρα για την ευ υγεία της ψυχής και του σώματος (ταξίδια από το Alpine Club και τα ξενοδοχεία που συνεργάζεται η Coco-Mat, μαθήματα Yoga και Pilates από το γνωστό σε όλους NYSY Studios καθώς και από το Eυ Ζην το γνωστό κέντρο στήριξης και ευεξίας στη Νέα Σμύρνη, ηλεκτρονικά τσιγάρα από τη Nobacco, ολοκληρωμένη περιποίηση μαλλιών από το Daniela’s Hair and Nail Studio, δωρεάν συμμετοχές στα σεμινάρια του Theratree, ατομικές συνεδρίες με τον Άκη Ζέρβα-personal trainer, βιβλία της Αλτάνη από τις εκδόσεις Γεωργιάδη, καθώς και μοναδικά γεύματα από τo εστιατόριο Ντερλικατέσεν). 

To Flow magazine.gr ήταν εκεί και κάλύψε την εκδήλωσή μας. H Coco – Mat   χάρισε στους καλεσμένους μας μαξιλαράκια με λεβάντα για χαλαρωτικό ύπνο. Η Νοbacco προσέφερε στον κόσμο απόλαυση χωρίς ενοχές, με τη δοκιμή των ηλεκτρονικών τσιγάρων της… Κοντά μας ήταν και η Lithoprint που με την  συμβολή της και την παρουσία της μας στήριξε στην προσπάθεια μας αυτή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας που στήριξαν αυτή μας την προσπάθεια και φυσικά στο Passpartout του Επενδυτή και στον Ιανό. 

Το ενημερωτικό κομμάτι της βραδιάς πλαισιώθηκε με τις ομιλίες των δύο διακεκριμένων καλεσμένων μας, τον αναπληρωτή καθηγητή Ενδοκρινολογίας κο Γ. Μαστοράκο με θέμα:  «Το Stress ως Εργαλείο Προσαρμογής» και την κα Αλτάνη, συγγραφέα των «Άρρητων Λόγων»  με θέμα: «Μυθολογία και Ψυχή» .

Βέβαια μία τέτοια εκδήλωση που υπογράφει “Αwakening the Senses of the Soul” δεν θα μπορούσε να είναι ολοκληρωμένη χωρίς το ελιξίριο των αισθήσεων, τη μουσική. Για αυτό κοντά μας ήταν  η  δική μας αγαπημένη Ειρήνη Δούκα ( πρώην τραγουδίστρια των C- real)  με το μουσικό της δίδυμο,  Greggy K. (Matisse) και  ο ανερχόμενος μουσικός παραγωγός Nιkolas Gale με τη Ρένα Ρασούλη στα φωνητικά  που μας χάρισαν μια δυνατή εμπειρία αφύπνισης των αισθήσεων μέσα από τη μαγεία της μουσικής!!!!!!!


Πρόγραμμα Εκδήλωσης Theratree

 Εισαγωγή: Μελοποιημένο Παραμύθι για το Theratree 
Lostcircus (www.lostcircus.gr)

5’ Παρουσίαση του Theratree από την Ιωάννα Μακρίδου

15΄ Ομιλία  από την  Αλτάνη συγγραφέα των «Άρρητων Λόγων»  με θέμα:
«Μυθολογία και Ψυχή»
15’ διαδραστικές παρουσιάσεις των  βιωματικών σεμιναρίων:
  Γιατί επιλέγουμε το σύντροφο που επιλέγουμε;  
Με την Ι. Μακρίδου (Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, MA.)
 Συναισθήματα. Η Κινητήριος Δύναμη στη Ζωή μας
Με τους Ι. Μακρίδου (Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, MA.)
Β. Ζέρβα (Μ.Α., Δραματοθεραπεύτρια) 
   Ψυχικό Τραύμα, Θεραπεία και Επανασύνδεση με τη Ζωή  
Με τους Ι. Μακρίδου (Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, MA.)
και Ηλιάνα Σταμογιάννου ( Ψυχολόγος, Bsc, Msc, PhD.)
  Αρχέτυπα και Θηλυκότητα: Η Κρυμμένη Θεά στη Γυναίκα     
Με τους Ι. Μακρίδου (Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Couns. Dip., MA.) και Β. Ζέρβα (Μ.Α., Ψυχοθεραπεύτρια, Παιγνιοθεραπεύτρια, Δραματοθεραπεύτρια) 
 Όνειρα: ο Εσωτερικός μας Καθοδηγητής 
Με τους Ι. Μακρίδου (Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, MA.)
και Α. Βιαννίτη (Ψυχολόγος PH.D – Ψυχοθεραπευτής) 

15’ Ομιλία από τον αναπληρωτή καθηγητή Ενδοκρινολογίας κο Γ. Μαστοράκο με θέμα:  
«Το stress ως εργαλείο προσαρμογής»

Μουσική Σκηνή:
Μουσική παρουσίαση 2 πρωτοεμφανιζόμενων μουσικών κομματιών : 
Από τη Μαρία Παπαλεοντίου
(Στο πιάνο ο Παύλος Καλτουρουμίδης)

Ειρήνη Δούκα + Greggy K.

 Nikolas Gale + Ρένα Ρασούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου