ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

BAT CITY - LIVE PROGRAM


www.batcity.gr | Contact UsSponsor:




Warship - Black-Med
Ημερομηνία: Πεμ, 29/11/2012
Έναρξη: 21:00
Είσοδος: 7€ με μπύρα/κρασί

ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 2012

Ημερομηνία: Παρ, 30/11/2012
Οι Εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ανακοινώνουν την διοργάνωση των εκδηλώσεων «Όψεις του Φανταστικού 2012». Οι εκδηλώσεις θα έχουν σαν κεντρικό σημείο αναφοράς την λογοτεχνία του φανταστικού αλλά θα έχουν και αναφορές σε διαφορετικές μορφές έκφρασης του φανταστικού, από την μουσική, την λαογραφία μέχρι και τον κινηματογράφο. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

Οι εκδηλώσεις ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 2012 στην Αθήνα θα διοργανωθούν την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου, 7 - 10:45 το βράδυ, το λογοτεχνικό μέρος και μετά τις 10:45 το βράδυ, το μουσικό, στo Bat City, Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα τηλ.  210-6401666

Μετά τις 10:45 το βράδυ θα ακολουθήσει release μουσικό πάρτυ για το βιβλίο βιογραφία του Bruce Dickinson, του τραγουδιστή των Iron Maiden,
γραμμένο από τον Joe Shooman, που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά εκείνο το βράδυ!!!!

Party Like Hollywood
Ημερομηνία: Σαβ, 01/12/2012
PARTY LIKE HOLLYWOOD στο BAT CITY (Αλεξάνδρας 11, Αθήνα) το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, με τον DJ DR. LOVE και την MARIZA CRASH στην επιλογή της μουσικής. Για τους φίλους της AOR, HARD ROCK, GLAM ROCK, SLEAZE ROCK, HAIR METAL μουσικής. Να είστε όλοι εκεί!!!!

ΜΠΛΕ ΑΛΕΠΟΥ και ΔΙΧΩΣ ΣΚΕΨΕΙΣ
Ημερομηνία: Κυρ, 02/12/2012
Έναρξη: 21:30
Είσοδος: 5€ με μπύρα
Οι "Δίχως Σκέψεις" ξεκίνησαν το 2010 με σκοπό τη δημιουργία πρωτότυπου υλικού στο χώρο του ελληνόφωνου ροκ.Το καλοκαίρι του 2012 η μπάντα συμμετείχεστη συλλογή του Ατλαντις pure rock 6 με το κομμάτι"Φάντασμα της πόλης".Στα τέλη δεκεμβρίου αναμένεται το πρώτο ΕP με 4 συνθέσεις της μπάντας.

Μαζί οι "Μπλέ Αλεπού",με τον χαρακτηριστικό εναλλακτικό ροκ ήχο τους,οι οποίοι επίσης συμμετείχαν στη συλλογή του Ατλαντις pure rock 6 με το κομμάτι"Propaganda".

Cheesy Bastards
Ημερομηνία: Πεμ, 06/12/2012
Είσοδος: Ελεύθερη
Οι Cheesy Bastards για πρώτη φορά στο - wait for it- BAT CITY! Γνωστές αλλά και λίγο πιο... ψαγμένες Rock, Blues, Metal διασκευές, πάντα με 2 ακουστικές κιθάρες, 3 φωνές κι ένα καχόν!Με ανανεωμένο πρόγραμμα, τρελή διάθεση και super ποτά, σας περιμένουμε στις 06/12 να περάσουμε abso-fucking-lutely great! 

Μόνο Γυμνό
Ημερομηνία: Σαβ, 08/12/2012
Έναρξη: 21:00
Είσοδος: 8€ με μπίρα/κρασί
Τραγούδια από την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Δική μου η Αγάπη, δική μου και η φωτιά», καθώς επίσης και από παλαιότερες παραγωγές τους, θα μας γεμίσουν το βράδυ. Ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο ανησυχίες.

TOTAL STARLIGHT
Ημερομηνία: Κυρ, 09/12/2012
Έναρξη: 21:00
Είσοδος: 5€
Την Κυριακή στις 09 Δεκ 2012 σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε μαζί παίζοντας στο φιλόξενο stage του Bat City την μουσική που αγαπάμε μέχρι τελικής πτώσης....
Όλα τα μεγάλα ονόματα 30 ετών της Hard Rock & Heavy Metal σκηνής θα παρελάσουν σ ένα ανανεωμένο play list....
Από Black Sabbath των 70´s μέχρι Judas Priest εποχής Painkiller...
Πάρτυ διάθεση και πολλές εκπλήξεις.....
Τη βραδιά θ ανοίξουν οι Substance μια νεανική παρέα με μπόλικη δόση Alternative Rock m/ m/
Σας περιμένουμε ΟΟΟΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
Satisfaction Guaranteed.........

Κάθε Τρίτη AOR & MELODIC ROCK NIGHTS @ BAT CITY
Η πρωτοπόρα και πιο επιτυχημένη βραδιά-μουσικό αφιέρωμα στο χωρο του μελωδικού HARD ROCK/A.O.R συνεχίζει έτσι όπως...ξεκίνησε!
Όλες οι νέες κυκλοφορίες, πολλα σπάνια videos και live εκτελέσεις...

Κάθε Πέμπτη
Hard ´n Heavy Nights

Jack Daniels Sound Studio Νο7
Τo Jack Daniels Sound Studio Νο7 είναι σχεδιασμένo και κατασκευασμένo με βάσει όλα τα σύγχρονα πρότυπα και προδιαγραφές ηχομόνωσης και ακουστικής και εξοπλισμένo με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και μηχανήματα που υπάρχουν στον χώρο της πρόβας.

Διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό και ηχολήπτες τo Jack Daniels Sound Studios Νο7 παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που συμπεριλαμβάνει:
  • Την ενοικίαση αιθουσών Studio για μουσικές πρόβες
  • Ενοικίαση εξοπλισμού
  • Μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη συστημάτων ήχου
  • Προώθηση καλλιτεχνών και οργάνωση μουσικών εμφανίσεων και εκδηλώσεων.
Είτε είστε ερασιτέχνες, έμπειροι καλλιτέχνες ή συγκροτήματα, στo Jack Daniels Sound Studio Νο7 μπορείτε να παίξετε σαν Stars...σε έναν χώρο άρτια εξοπλισμένο με υψηλή αισθητική ώστε να αποτελεί     πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για ανθρώπους που αποζητούν την απόλυτη μουσική εμπειρία!

Επικοινωνία

Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα
Τηλ.  210-8646021 &  210-6401666
www.jackdanielsstudio.gr

BAT CITY Rock Bar
Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα
www.batcity.gr - info@batcity.gr 

1 σχόλιο:

  1. I know this if off topic but I'm looking into starting my own blog and was wondering what all is required to get setup? I'm assuming having a
    blog like yours would cost a pretty penny? I'm not very internet savvy so I'm not 100% certain. Any tips or advice would be greatly appreciated. Appreciate it
    Feel free to visit my web-site ... how to download movies

    ΑπάντησηΔιαγραφή