ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Beggar's Blues Diary ξεκινάνε την νέα σεζόν με το 1ο φθνοπωρινό τους LIVE στο THESIS Rock Bar στις 28 Σεπτεμβρίου.

Με τους γνώριμους, δυνατούς ήχους και με το χαρακτηριστικό rock ρεπερτόριό τους ερμηνεύουν τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική τους δουλειά "Back to Basics..." που δέχεται τις καλύτερες κριτικές, με τα τραγούδια "Dove" και "The River" να ακούγονται σε όλη την Ελλάδα και σε αρκετά σημεία στο εξωτερικό και τα βίντεό τους να τα απολαμβάνουμε από τα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια Ελλάδος, Κύπρου
και ομογένειας.

Το playlist τους που περιλαμβάνει εκτός από τα δικά τους τραγούδια διασκευές κομματιών όπως "Mississippi Queen" (Mountain), "Rocking in a free world" (Neil Young),"You'de better run" (Motorhead) κ.α., δείχνει ξεκάθαρα τη μουσική τους καταγωγή!!!

Οι Beggar's Blues Diary αφού μας άφησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις τον Χειμώνα που μας πέρασε και την επιτυχημένη Καλοκαιρινή τους περιοδεία σε διάφορα σημεία της Ελλάδος (Εύβοια, Ικαρία, Αμοργό, Ίο, Νάξο, Κώ, Σαλαμίνα και στο 2ο Φεστιβάλ Νέων Ολύμπου) επιστρέφουν στο χειμερινό τους πλάνο. Έχουν ξεκινήσει την ηχογράφηση του 3ου επίσημου άλμπουμ τους όπου αναμένεται να κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 2013 στα Prova Studios στον Ταύρο.

Ήδη το 3ο επίσημο βίντεο κλιπ τους με τίτλο "Hide me" με τη φιλική συμμετοχή της Αθηνά Ρούτση κυκλοφόρησε επίσημα στις 14 Σεπτεμβρίου 2012.

Δείτε το νέο βίντεο κλίπ http://www.youtube.com/watch?v=e7PJqU0vvoY&feature=plcp

Επίσημα LINKS




YouTube Επίσημο Κανάλι http://www.youtube.com/user/BeggarsBluesDiary


THESIS ROCK BAR
Λεωφ. Αλίμου 99
Αλιμος

Ωρα έναρξης 22.30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου