ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

SLOUGH FEG: Pre-show party στην Θεσσαλονίκη, παρουσία της μπάντας


Θεσσαλονικείς Highlanders, Travellers, Hardworlders, Deadmen, Sky Chariots, Apes και Heavy Metal Monks, τι θα λέγατε για μια προθέρμανση πριν το Σαββατιάτικο live των Slough Feg με τους Remember Lizzy στοEightball;
Αύριο βράδυ, Παρασκευήμετά τις 21:30 η ώρα, οι Slough Feg θα βρίσκονται στο rock bar Drifter(Ι.Μιχαήλ 8, δίπλα από το σινέ Βακούρα, Ναυαρίνου προς Καμάρα) για ένα pre-show show party με ανάλογες heavy metal μουσικές, όπου θα κληρωθούν και εισιτήρια για την συναυλία της επόμενης ημέρας. Στα decks θα βρίσκεται ο συντάκτης του περιοδικού, ο Γιώργος  Κετιγένης.
Φέρτε CDs και βινύλια για τζίφρες, φωτογραφικές μηχανές και την καλή σας διάθεση, και ετοιμαστείτε για πολλά τσουγκρίσματα ποτηριών στην μνήμη του Phil Lynott, που αν ζούσε, θα γίνονταν αύριο 63 ετών.
Για περισσότερες πληροφορίες για τα εισιτήρια και τα support σχήματα των συναυλιών των Slough Feg σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ανατρέξτε σε παλιότερη ανάρτησή μας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου