ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ - LIVES

Ο Μάνος Πυροβολάκης στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι!

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012
Ο Μάνος Πυροβολάκης και η μπάντα του θα βρεθούν για μία μοναδική συναυλία στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι στις 19 Ιουλίου. Ο Μάνος Πυροβολάκης είναι ένας ιδιαίτερος Έλληνας καλλιτέχνης. Ως σύγχρονος τραγουδοποιός, αλλά και λυράρης, συνδυάζει μέσα από τις συνθέσεις του την pop – rock μουσική με τις παραδοσιακές μελωδίες της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Κρήτης, και παρουσιάζει ένα πολύπτυxo πρόγραμμα, γεμάτο εναλλαγές.

.Το μοναδικό ηχόχρωμα της κρητικής λύρας συνδυάζεται πότε με τον ήχο μίας ηλεκτρικής pop – rock μπάντας κ πότε με μία πιο ακουστική διάθεση δίνοντας έτσι ένα ιδιαίτερο μεσογειακό ήχο . Mαζί με το Μάνο θα είναι η Λιάννα Παπαλέξη με την υπέροχη φωνή της στο τραγούδι ενώ η μπάντα αποτελείται από σπουδαίους μουσικούς που δίνουν στο πρόγραμμα το δικό τους ξεχωριστίό ήχο .


Bass : Κωνσταντίνος Γιαννίρης
Τύμπανα – κρουστά: Τσίκο
Κιθάρα ηλεκτρική – ακουστική: Ευριπήδης Ζεμενίδης
Λαούτο: Ιωάννης Μολυμπάκης
Ήχος: Σάκης Καρασαρίνης

...............
Νατάσσα Μποφίλιου Live Παρουσίαση «Οι Μέρες Του Φωτός» στο Reload!

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ενα καινούργιο album, «Οι Μέρες Του Φωτός».

Ενα καινούργιο κατάστημα μουσικής, το Reload.

Μια γιορτή για την κυκλοφορία του album της Νατάσσας Μποφίλιου, με καλεσμένους όλους τους φίλους της, που αγάπησαν ήδη με πάθος τα δώδεκα καινούργια τραγούδια του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, σε ένα καινούργιο δισκοπωλείο, το Reload.

Την Δευτέρα 9 Ιουλίου, λίγο μετά τις 8 σας περιμένουμε όλους στην live παρουσίαση του διπλού cd «Οι Μέρες

Του Φωτός», στο καινούργιο μουσικό σημείο της πόλης, το Reload (Πανεπιστημίου 54).

Ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά, το cd θα πωλείται στη χαμηλή τιμή των 9.99€!

Σας περιμένουμε για να φωτίσουμε μαζί το κέντρο της Αθήνας!

.............
Άλκηστις Πρωτοψάλτη & Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Βεάκειο Θέατρο!
Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Η sold out συνεργασία της χρονιάς!

Η αμάραντη φωνή της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και οι σπουδαίες συνθέσεις της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, ζωντανεύουν, την Τρίτη 17 Ιουλίου, τα χαμένα μας συναισθήματα και μας θυμίζουν ότι υπάρχει μια άλλη Ελλάδα που δεν θα χαθεί ποτέ! Ένα πρόγραμμα με τραγούδια του χτες και του σήμερα, με αγαπημένες μουσικές από την Ανατολή και τη Δύση, από μία από τις πιο πετυχημένες μουσικές συμπράξεις του χειμώνα που μας πέρασε και που πραγματικά μάγεψε το κοινό.

Η μουσική συνάντηση επί σκηνής της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, δεν άργησε να βρει το δρόμο της προς το στούντιο. Ο απόλυτος συνδυασμός της μουσικής μαγείας καταγράφεται στο νέο τους cd που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο “ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΕΛΠΙΔΑ” και δέχθηκε ήδη εξαιρετικές κριτικές.

.................
Vassilikos Live στο Θέατρο Πέτρας!
Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

O Βασιλικός, συνθέτης, στιχουργός, και τραγουδιστής του συγκροτήματος των Raining Pleasure παρουσιάζει ζωντανά σε ένα one man show, ένα αριστουργηματικό μουσικό project με μοναδικές επανεκτελέσεις κλασικών, αγαπημένων τραγουδιών περασμένων δεκαετιών της αγγλόφωνης μουσικής σκηνής και τις γνωστές επιτυχίες από την πρώτη του προσωπική δουλειά με τίτλο Vintage*

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία του με τη Δήμητρα Γαλάνη, ο Βασιλικός ξεκινά πάλι τις live εμφανίσεις, μόνο με μια κιθάρα και ερμηνεύει με τη μοναδική φωνή του τα τραγούδια του χρυσού Vintage* όπως τα «Famous Blue Raincoat», «Across the Universe», «Dream a Little dream», «You are my destiny», αλλά και πολλά από τα αγαπημένα του κομμάτια που δεν συμπεριλήφθηκαν στο CD. Τη λίστα συμπληρώνουν συνθέσεις του ίδιου του Βασιλικού, μουσικά κομμάτια που σημείωσαν πρωτοφανή επιτυχία για τα ελληνικά δεδομένα, μέσα από το συγκρότημά του Raining Pleasure.

Μια επιτυχημένη μουσική πρόταση που υπόσχεται υπέροχες «vintage μελωδίες» να ακούγονται πιο επίκαιρες από ποτέ...
................

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης στο Βεάκειο Θέατρο!.

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Ο δεξιοτέχνης του λαούτου στο 1ο Φεστιβάλ στο Λόφο!

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης θα βρεθεί στη σκηνή του Βεάκειου Θεάτρου Πειραιά, την Τετάρτη 11 Ιουλίου στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ στο Λόφο για μία μαγική βραδιά όπου το πάθος συναντά τη δύναμη και τη δεξιοτεχνία του μεγάλου αυτού τραγουδιστή και σολίστα του λαούτου!

Οι εμφανίσεις του Μιχάλη Τζουγανάκη είναι άλλωστε ξακουστές για το απρόβλεπτο τους, καθώς η αγάπη του κοινού είναι αυτή που ενεργοποιεί τη δύναμη του και που ο ίδιος ανταποδίδει μέσα από τη γλώσσα της μουσικής. Τη ροή του προγράμματος από κάποιο σημείο και μετά την καθορίζει η στιγμή, μία στιγμή πάθους και δύναμης με άξονα πάντα τις μοναδικές μελωδίες του λαούτου και τη μοναδική ερμηνεία του Μιχάλη Τζουγανάκη.

Θα τον ακούσουμε, μεταξύ άλλων, να ερμηνεύει και τραγούδια άλλων αγαπημένων τραγουδοποιών και συνθετών, πάντα με ιδιότυπο χαρακτήρα, σεβασμό και ευγένεια.
................

Δημήτρης Μπάσης & Μελίνα Ασλανίδου στο Θέατρο Πέτρας!
Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Ένας άξιος διάδοχος των μεγάλων λαϊκών φωνών,που έχει κερδίσει όλα τα δύσκολα στοιχήματα στην καριέρα του, έχοντας ερμηνεύσει αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια,αλλά και δικά του που «γράφουν» την δική τους ιστορία.

Μια δυναμική ερμηνεύτρια, με μεγάλες συνεργασίες στο ενεργητικό της που καταφέρνει πάντα να εντυπωσιάζει και να παρασύρει με την φωνή αλλά και με την υπέροχη σκηνική της παρουσία και τον πιο δύσκολο ακροατή.

Ο Δημήτρης Μπάσης και η Μελίνα Ασλανίδου συναντιούνται το Σάββατο 21 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με απρόβλεπτες επιλογές, εκρηκτικές ερμηνείες, συγκίνηση, αυτοσχεδιασμό και πάνω από όλα σεβασμό και αγάπη στην μουσική, που θα αποτελέσει την καλύτερη μουσική πρόταση του φετινού καλοκαιριού!

Στόχος τους τίποτε άλλο παρά η δημιουργία μιας μεγάλης παρέας,όπου κοινό και καλλιτέχνες τραγουδούν μαζί!
..................

Μύρωνας Στρατής,Ησαΐας Ματιάμπα,Παναγιώτης Τσακαλάκος Live @ Socialista!

Live Tour 2012 - Τρίτη 10 Ιουλίου

Μετά την ολοκλήρωση των επιτυχημένων εμφανίσεων στην Αθήνα, η πιο feelgood νεανική παρέα ταξιδεύει για μια σειρά εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα.

Ο Μύρωνας Στρατής, ο Ησαΐας Ματιάμπα και ο Παναγιώτης Τσακαλάκος, ο καθένας με την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα και όλοι μαζί, ανακαλύπτοντας τις κοινές μουσικές τους αγάπες, ετοιμάζουν ένα κεφάτο, εξαντλητικό, νεανικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες.

Σε μια διαδρομή που ξεκινά από δυνατές rock κιθάρες, πλησιάζει την soul, φλερτάρει με το funk και λοξοκοιτάζει την disco, οι τρεις τραγουδοποιοί παρουσιάζουν τα δυνατά προσωπικά τους τραγούδια και ξαφνιάζουν με αναπάντεχες διασκευές, με απώτερο σκοπό να μην μείνει κανείς… καθιστός!

Αν κάποιος αναρωτιέται τι κοινό έχει ο Prince με τα «Ξύλινα Σπαθιά», ο Λάκης Παπαδόπουλος με την Rihanna και ο David Guetta με τους «Onirama» οι αποστομωτικές απαντήσεις βρίσκονται στις συναυλίες τους!

Επίσης αν αναρωτιέται κανείς τι κοινό έχει ο λαμπερός Μύρωνας Στρατής, ο οποίος έχει υπογράψει το πιο πολυακουσμένο τραγούδι της δεκαετίας και μια σειρά ακόμη επιτυχίες που επαναπροσδιόρισαν τον ελληνικό «pop - rock» ήχο, με τον πιο ολοκληρωμένο, χαρισματικό, performer – τραγουδιστή - χορευτή Ησαΐα Ματιάμπα και τον νικητή του «Greek Idol» αλλά και έτοιμο για δικό του ξεκίνημα στη δισκογραφία Παναγιώτη Τσακαλάκο, οι επίσης αποστομωτικές απαντήσεις στις συναυλίες τους!
.................

Φοίβος Δεληβοριάς & Μάρθα Φριντζήλα «Ξυπόλυτοι στο Πάλκο» στην Τεχνόπολη!

(THE UNCUT, UNRATED, XXX VERSION)
Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012


Ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Μάρθα Φριντζήλα και το Ξυπόλυτο Τάγμα τους καλούν τους φίλους, τους περίεργους και τους γείτονες σ’ ένα ορθάνοιχτο, ξέφρενο, θορυβώδες και αποχαιρετιστήριο πάρτι στη μία και μοναδική καλοκαιρινή τους εμφάνιση, στην «ΤεχνόπολΙς» Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, την Τετάρτη 11 Ιουλίου, στις 21.00.

Μ’ ένα set list χωρίς εκβιαστικά διλήμματα, θα καταφέρουν να χωρέσουν στην ίδια σκηνή τον «Σκύλο τον Βαγγέλη» και την «Περσεφόνη», το «Κομμωτριάκι» και «Εκείνη», Λαϊκά Τσα-τσά, Οριένταλ Ροκ-εν-Ρολ, Ναπολιτάνικα και Ρεμπέτικα, τους Ολύμπιανς και τους Wham, την «Ευρώπη» του Πανούση, τον «Πειραιά» του Χατζιδάκι και τη «Ντισκοτέκ» των Ημίζ.

Κανένα είδος ενδύματος δεν είναι απαραίτητο, τα παπούτσια όμως –εκτός από εκείνα τα κρυμμένα, του χορού- είναι απολύτως περιττά!

Μαζί τους
Ο Επικός ντράμερ Σωτήρης Ντούβας
Ο Θρυλικός μπασίστας Σταμάτης Σταματάκης
Και ο Μυθικός πιανίστας Κωστής Χριστοδούλου

www.foidel.gr
www.marthaf.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου