ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

SLASH: Τα σχέδια του θρυλικού κιθαρίστα στο χώρο του κινηματογράφου

Ιδιαίτερα πολυπράγμων και πολυάσχολος αποδεικνύεται τον τελευταίο καιρό ο Slash, ο οποίος πέρα από την ηχογράφηση του νέου του solo album, με τον φοβερό Myles Kennedy στην φωνή, ασχολείται και με την παραγωγή της πρώτης ταινίας της εταιρίας παραγωγής ταινιών τρόμου, Slasher Films, που μόλις πρόσφατα δημιούργησε.


Ο τίτλος της ταινίας είναι "Nothing to Fear", και η ιστορία της λαμβάνει χώρα σε μια υπαρκτή πόλη του Kansas, η οποία κατά έναν θρύλο, αποτελεί μία από τις 7 πύλες της Κόλασης. Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Anthony Leonardi III και τα γυρίσματα θα αρχίσουν τον επόμενο μήνα στην Louisiana .


«Η οπτική που έχει ο Anthony Leonardi για αυτή την ιστορία είναι ιδιαίτερα σκοτεινή και αναμένεται να σας αναστατώσει. Θα σας κρατήσει καθηλωμένους από το πρώτο δευτερόλεπτο της ταινίας, μέχρι το τελευταίο», λέει ο ίδιος ο Slash, και καταλήγει: «είναι σίγουρο πως θα τρομάξετε όσο δεν πάει».


Η Slasher Films έχει άλλες 3 ταινίες στα σκαριά, μία εκ των οποίων είναι το "Wake the Dead", το οποίο βασίζεται σε νουβέλες του Steven Niles και έχει ως πρωταγωνιστή τον Haley Joel Osment (το τότε παιδάκι της «Έκτης Αίσθησης») στον ρόλο του Victor Franklin, ενός φοιτητή που πειραματίζεται με το πώς να αντιστρέψει τον θάνατο.


Το promo poster της ταινίας "Nothing to Fear", μπορείτε να το δείτε στην παρακάτω φωτογραφία.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου