ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

LIVE ΚΑΙ ΑΛΛΑ ROCK

ΣΥΝΑΥΛΙΑ MARAVEYAS ILEGAL 
 ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ 
 THE BURGER PROJECT

Ο Κωστής Μαραβέγιας  μαζί με το σχήμα του, τους Maraveyas Ilegal] και ο Πάνος Μουζουράκης, από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της νέας γενιάς και γνωστοί για τη χαρισματική σκηνική τους εμφάνιση, ολοκληρώνουν τις συναυλίες τους στη Πελοπόννησο με ένα δυνατό live στην Καλαμάτα. Μαζί τους οι ανατρεπτικοί The Burger Project.


Γήπεδο του Μεσσηνιακού |Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου.
Έναρξη συναυλίας: 9.30| Εισιτήριο: 12 ευρώ

Με την υποστήριξη των ραδιοφωνικών σταθμών CITY 103,8 - ΚΑΝΑΛΙ 20 107,5 και της ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ.

Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης. Έχουν καταφέρει να ταράξουν τα νερά στα μουσικά μας πράγματα και με τον ήχο τους να φέρουν κάτι νέο που το κοινό έμοιαζε να περιμένει από καιρό. Με αναφορές και επιρροές από πολλά μουσικά είδη, με μια ιδιαίτερη αγάπη στην μελωδία αλλά και με στίχους που αποτυπώνουν την εντελώς προσωπική τους ματιά, Μουζουράκης και Μαραβέγιας έχουν αναγνωριστεί ως τραγουδοποιοί αλλά και ως performers που δαμάζουν τη σκηνή, κάνοντας την κάθε συναυλία τους μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία.

Φέτος το καλοκαίρι, συναντιούνται για άλλη μια φορά καλλιτεχνικά και δημιουργούν ένα εκρηκτικό δίδυμο που στόχο έχει στις συναυλίες τους να μην αφήσουν κανένα να καθίσει! Μουσικάρες, οι προσωπικές τους επιτυχίες και όχι μόνον, ρυθμός, παιγνίδι με το κοινό, ατμόσφαιρα που μόνον οι δυο τους ξέρουν να δημιουργούν.

Έχοντας πολλούς φίλους στη Μεσσηνία, έρχονται στην Καλαμάτα την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και μας δίνουν συναυλιακό ραντεβού στο Γήπεδο του Μεσσηνιακού με την υπόσχεση να ζήσουμε μια βραδιά που θα μας αφήσει αξέχαστο το καλοκαίρι του 2011. Μελωδίες, μουσικές εκπλήξεις, happenings επί σκηνής. Η χημεία των δυο καλλιτεχνών αλλά και η χημεία με το μοναδικό Καλαματιανό κοινό θα απογειώσουν την όλη εμπειρία! Το πάρτυ ξεκινάει στις 9 και μισή. Στην ξεχωριστή αυτή συναυλία με την οποία ολοκληρώνεται μια σειρά εμφανίσεων στην Πελοπόννησο, συμμετέχουν και οι ανατρεπτικοί The Burger Project.

MARAVEYAS ILEGAL – ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ
Οι δυο τους δημιούργησαν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, το "Φίλα με ακόμα" ενώ ο καθένας τους έχει στο ενεργητικό του πλήθος τραγουδιών. "Το σαλάμι", "Μαθαίνω να αγαπώ", "Δώσε σημασία", "Μικρή μου μάγισσα", "Τώρα αυτό πως να στο πω" και "Θεές γοργόνες" είναι μερικά μόνο από τα κομμάτια που έχουν την καλλιτεχνική υπογραφή του Πάνου Μουζουράκη, ενώ τα "Ασε με να μπω", "Δεν ζητάω πολλά", "Δυο γυναίκες", "Που να βρω μια να σου μοιάζει”, "Σαν ταξιδιώτης", και "Δεν με πείθεις" είναι από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια του Κωστή Μαραβέγια με τη γνωστή "έθνικ" διάθεση και τον διονυσιακό χαρακτήρα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Maraveyas Ilegal & Πάνος Μουζουράκης: Σαν παν στην Καλαμάτα στις 9 του Σεπτέμβρη … θα γίνει Ο χαμός! Μαζί τους οι φευγάτοι Burger Project!

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Καλαμάτας | 2721094819
HONDOS CENTER |2721093660
VIDEO CLUB “MOVIES” | 2721082216
ΗΛΕΚΤΡΑ HOTEL | 2721099100
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΠΟΥ: ΚΑΡΑΤΣΑΜΗ ΜΑΡΙΑ |2761023735
ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ
ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ | 2763023738
ΠΥΛΟΣ
GREEK ART – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ | 2723022140
ΚΟΡΩΝΗ
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΧΑΡΤΙ & ΜΟΛΥΒΙ | 2725022720
ΜΕΣΣΗΝΗ
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΡΟΠΟ «ΜΙΧΟΣ» | 2722022547
ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ
ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ ΖΩΤΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ | 2791024690
ΤΡΙΠΟΛΗ
ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ «MUSIC CENTER» | 2710224545
..............


PRE-OPENNING PARTY
  JASMIN ROCK CLUB!!!

Σάββατο, 27 Αυγούστου στις 10:00 μ.μ.



ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ OPENING ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ OPEN BAR PARTY,ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!! 20 ΕΥΡΩ=ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ!!!! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ!!! HOSTED BY DJKOUTSO & GIORGOS GORGOSOGLOU!!!! DRINK IT UP!!!!
...............

LIVE "the VOUR sp band"
Τρίτη στις 10:00 μ.μ.


VOUR sp...............εδώ...
VOUR sp.......εκεί...
VOUR sp.............και στο Πλωμάρι...!!!!
Εσείς θα λείπετε?

"the VOUR sp band"
Camelot (Πλωμάρι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου