ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

«Αγάπη Ανεκπλήρωτη» από τους Moral!


Χρειάστηκαν μια πενταετία, εντέλει, όμως, οι MORAL συναρμολόγησαν το παζλ που δίνει νόημα στο μουσικό τους σύμπαν. «Αγάπη Ανεκπλήρωτη» λοιπόν, και Drama Rock από τους Μόραλ, το πιο καλά φυλαγμένο μυστικό της ροκ ελληνικής σκηνής.

Ένα άλμπουμ, που μας φέρνει συνειρμούς και κρύβει εκπλήξεις στη σκοτεινή, γεμάτη εντάσεις ροκ, φορτισμένη με τις σωστές δόσεις δράματος κι ένα σουρεαλιστικό ποιητικό τόνο.

Με επιρροές από τους Metallica, Doors, Guns n Roses, H.I.M και Evanescence, η μουσική των MORAL είναι μια συνεχής εναλλαγή εικόνων, αλληλένδετων με την ασιατική κουλτούρα.

Το ζευγάρι σ’ αυτό το σκοτεινό παραμύθι που ξετυλίγεται από τραγούδι σε τραγούδι-, καταραμένο να μην εκπληρωθεί ποτέ η αγάπη του, «λούζεται» στο εκτυφλωτικό φως της «Ερωτικής Επιθυμίας» (In the mood for love) και του «2046», ταινίες του ανατρεπτικού σκηνοθέτη, Ουόνγκ Καρ-Ουαϊ.

Και στο booklet του άλμπουμ, έργο του σχεδιαστή γιαπωνέζικων μάνγκα, Νταν Κιμ, ο αδύνατος έρωτας των πρωταγωνιστών αποτυπώνεται με τρόπο μοναδικό.

Οι MORAL ιδρύθηκαν το 2003 από τους θωμά Παπάζογλου και Μιχάλη Σοπολίδη.
Στο συγκρότημα εντάχθηκαν οι Νίκος Ταβουλάρης (κιθάρα), Ανδρέας Μπρούτας (μπάσο), Κώστας Βασσάλος (κιθάρα) και Μιχάλης Κασβίκης (ντραμς), όλοι τους μουσικοί από 23-28 ετών.

Η παραγωγή του άλμπουμ τους έγινε στη Νυρεμβέργη και το mastering στα Sterling Sound Studios NY, από τον Ted Jensen (Metallica, Evanescence)
www.moral.gr <--- ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΤΕ ΤΟ WAB SITE ΤΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου