ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

VINILIO ΣΤΟ TABOO

Η κλασική ντισκοτέκ «Vinilio» απέκτησε αδερφάκι σ’ ένα χώρο με μεγάλη ιστορία στα Ιλίσια. Και κάνει τώρα το «Τaboo» –και τους επισκέπτες του– να περνούν μια δεύτερη εφηβεία.

Το «Taboo» έχει γράψει ιστορία στην αθηναϊκή διασκέδαση φιλοξενώντας στην πίστα του γνωστά ονόματα: από τον Πασχάλη μέχρι τον Τάκη Ζαχαράτο και από τον Γιώργο Χατζηνάσιο μέχρι τον Μίμη Πλέσσα. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που λειτουργεί ως club-restaurant, καθώς δανείστηκε το concept του από την κλασική ντισκοτέκ «Vinilio», την παλιότερη και συνεπέστερη της πόλης, η οποία συνεχίζει 13 χρόνια τώρα να δρα και να χορεύει στο υπόγειο του ξενοδοχείου «Emmantina» στη Γλυφάδα. Ο χώρος του «Taboo» είναι ασφαλώς πολύ κλασικός για ν’ αλλάξει. Τo dancefloor βρίσκεται σε προβεβλημένο σημείο (στο παρελθόν, άλλωστε, λειτουργούσε ως πάλκο), ενώ τα καμπυλωτά κόκκινα σαλονάκια με τις ροτόντες είναι ακόμα εκεί, για να διατηρήσουν αυτήν τη διαχρονική αίσθηση του αμερικάνικου music hall. Εκεί μπορείς και να δοκιμάσεις τις γεύσεις του εστιατορίου: να παραγγείλεις για αρχή ιταλικά ντελικατέσεν ή ασιατικό fingerfood, να συνεχίσεις μ’ ένα φιλέτο, μια αντρεκότ ή με ζυμαρικά και να ολοκληρώσεις μ’ ένα old school γλυκό, όπως η μους σοκολά και το προφιτερόλ. Γιατί, όπως και να το κάνεις, ούτε η κουζίνα του «Taboo» ούτε το μουσικό concept του «Vinilio» σηκώνουν πειραματισμούς. Κι ακριβώς αυτό είναι που τα κάνει κλασικά.

Στα decks εναλλάσσονται οι Νίκος και Πέρι. Προτιμούν ασφαλώς να παίζουν με δίσκους βινιλίου, ενώ η μεγάλη τους εμπειρία στο πόστο του DJ τούς επιτρέπει να κάνουν σωστές και γρήγορες αλλαγές. Γι’ αυτό και το dancefloor δεν αδειάζει ποτέ. Άλλωστε, το κοινό χαρακτηριστικό του crowd είναι ότι έρχεται αποφασισμένο να χορέψει. Δεν έχουν σημασία η ηλικία και το πορτοφόλι σου. Ο ήχος στο «Vinilio» συγκινεί όχι μόνο εκείνους οι οποίοι χόρεψαν τα hits των ’70s και των ’80s στην ώρα τους αλλά και τους μικρότερους clubbers που αναζητούν κάτι πιο αυθεντικό και ακομπλεξάριστο απ’ αυτό που βρίσκουν στα μεγάλα lifestyle clubs της πόλης. Το πρόγραμμα παίρνει φωτιά μετά τα μεσάνυχτα. Και η μουσική δεν είναι μόνο Bee Gees και Michael Jackson. Στην disco ομπρέλα του «Vinilio» χωρούν και οι κιθάρες των Stones, τα ελληνικά «γεγέδικα» των ’60s και τα rock ’n’ roll των ’50s σε τρελό ποτ - πουρί από τους Jive Bunny and the Mastermixters. Ο κόσμος συμμετέχει ενεργά χορεύοντας σε ζευγάρια και αναπαριστά τις χορευτικές φιγούρες των pop stars που θυμάται από τα βιντεοκλίπ των τραγουδιών. Αυτή η εξωστρέφεια είναι και το βασικό ατού της ντισκοτέκ «Vinilio», ένα club όπου επιβάλλεται να φοράς άνετα παπούτσια και αξίζει να κλείσεις τραπέζι με μεγάλη παρέα, με τους παλιόφιλους και τους κολλητούς.

DATA


Η είσοδος με ποτό κοστίζει € 10 την Πέμπτη και την Κυριακή και € 15 τα παρασκευοσάββατα.

Την Κυριακή η προσέλευση του κοινού ξεκινά από τις 8.30 μ.μ.

Η απλή φιάλη κοστίζει € 100 και η σπέσιαλ € 110.
ΓΡΑΦΕΙ: Χρήστος Καρράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου