ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Μίλτος Πασχαλίδης - LIVE

Κυριακή 13 ΔεκεμβρίουΜίλτος Πασχαλίδης


στην «Οδό ονείρων» στην Καβάλα
Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, ο εξαιρετικός τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης θα εμφανισθεί στη μουσική σκηνή «Οδός ονείρων», στην Καβάλα για να μας χαρίσει ακόμη μία φορά μοναδικές στιγμές.
Με τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας αλλά και με αγαπημένα κομμάτια συναδέλφων του σύγχρονων και παλιότερων, γίνεται οδηγός στις μουσικές διαδρομές που ευχάριστα ακολουθούμε.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης δημιουργός σημαντικών τραγουδιών, με αξιοζήλευτη λαϊκότητα, συμπληρώνει την επί σκηνής παρουσία του με τις δικές του αγαπημένες επιτυχίες «Στα είπα όλα», «Βυθισμένες άγκυρες», «Φωτιά μου», «Κακές συνήθειες», με έμφαση στον τελευταίο του δίσκο «Ψωμί κι εφημερίδα».
Μαζί του ο Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά, ο Στέλιος Κάτσαρης στο πιάνο και η ερμηνεύτρια Άννα Λινάρδου.
«Οδός Ονείρων»: Παναγούδας 4, (περιοχή Ιχθυόσκαλας)
Τηλ.: 2513006126
Ώρα έναρξης: 22.30μμ
Οργάνωση - παραγωγή: MUSICOM





Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου & Σάββατο 12 Δεκεμβρίου
στο club του «Μύλου» στη Θεσσαλονίκη
Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, ο εξαιρετικός τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης θα εμφανισθεί στο «Μύλο» της Θεσσαλονίκης, για να μας χαρίσει ακόμη μία φορά μοναδικές στιγμές.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΥΛΟΣ
Αγ.Γεωργίου 56 Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310551836- http://www.mylos.gr/
Οργάνωση - παραγωγή: MUSICOM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου