ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΙΧΟΥΡΓΙΚΗΣ
Η Νομαρχία Πειραιά και ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Οργανισμός της, διοργανώνουν τρίμηνο σεμινάριο στιχουργικής, με τόν γνωστό ποιητή, στιχουργό και θεατρικό συγγραφέα ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗ, γιά τρίτη συνεχή χρονιά. Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στο ποσό των 200 ευρώ για όλο το τρίμηνο. Η διάρκεια του μαθήματος είναι δυο ώρες 6-8 κάθε τετάρτη.Γιά περισσότερες πληροφορίες και γιά εγγραφές, τηλεφωνήστε στο τηλέφωνο που αναφέρεται.

Διοργανωτής:
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
Είδος:
Εκπαίδευση - Τάξη
Δίκτυο:
Παγκόσμιες
Έναρξη:
Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2009 στις 6:00 μ.μ.
Λήξη:
Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2010 στις 8:00 μ.μ.
Τοποθεσία:
''ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ""
Οδός:
ΕΡΜΟΥΠΟΛΕΩΣ και ΠΗΛΙΟΥ 1 ΚΑΜΙΝΙΑ
Τηλέφωνο:
2104223735
////////////
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ΣΤΟ club ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ και για 4 ΚΥΡΙΑΚΕΣ.
Μετά από αρκετές επιτυχημένες χρονιές στις αθηναϊκές μουσικές σκηνές της πόλης, ο Γιώργος Μυλωνάς επιστρέφει στο χώρο που τον ανέδειξε. Από την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου και για τέσσερις Κυριακές, ο δημοφιλής τραγουδοποιός θα παρουσιάζει τον επερχόμενο δεύτερο προσωπικό του δίσκο στη γνώριμη για αυτόν σκηνή του club του Σταυρού Του Νότου.
Ο δεύτερος προσωπικός δίσκος του Γιώργου Μυλωνά, που θα τιτλοφορείται «Liberta», κινείται σε έντονους ρυθμούς ska, swing και reggae και είναι ηχογραφημένος live.
Ο δημιουργός του υπόσχεται να στήσει ένα μεγάλο πάρτυ για τέσσερις Κυριακές στο club του Σταυρού Του Νότου και μας καλεί να διασκεδάσουμε μαζί του. Εκτός από τα τραγούδια της καινούργιας του δουλειάς, θα ακουστούν και παλαιότερα τραγούδια, αλλά και γνωστές ξένες επιτυχίες. Το Γιώργο Μυλωνά θα πλαισιώνουν εξαιρετικοί σολίστες μουσικοί: ο Ευριπίδης Ζεμενίδης στις κιθάρες, ο Μιχάλης Καλκάνης στο μπάσο, ο Νίκος Χριστόπουλος στα τύμπανα και ο Μιχάλης Κατσαρός στα πλήκτρα.Ο τίτλος αυτού του δελτίου τύπου προκύπτει από την έκδοση του «καλλιτεχνικού διαζυγίου» του Γιώργου Μυλωνά με τον Πάνο Μουζουράκη. Μετά από αρκετές εξαιρετικές σαιζόν μαζί, οι δύο αγαπημένοι τραγουδοποιοί «χωρίζουν» φέτος, μέχρι νεωτέρας. Ο Γιώργος Μυλωνάς επιτέλους… μόνος λοιπόν και με μεγάλη όρεξη στο club του Σταυρού Του Νότου από την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου και για τέσσερις Κυριακές.Υ.Γ. Μην εκπλαγείτε καθόλου αν δείτε και τον Πάνο Μουζουράκη εκεί. «Καλλιτεχνικό» και προσωρινό είναι το διαζύγιο, όχι κανονικό.

Έναρξη:
Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 μ.μ.
Λήξη:
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:00 π.μ.
Τοποθεσία:
Ν.ΚΟΣΜΟΣ
Οδός:
ΦΡΑΝΤΖΗ και ΘΑΡΥΠΟΥ 37
Τηλέφωνο:
2109226975
////////
ena vima mprosta live

Έναρξη:
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 μ.μ.
Λήξη:
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:00 π.μ.
Τοποθεσία:
loaded
Οδός:
ΒΕΙΚΟΥ Κ ΗΝΙΟΧΟΥ 7
Πόλη:
Galátsi, Greece
Προβολή Χάρτη
Google
MapQuest
Microsoft
Yahoo
Τηλέφωνο:
6987238857
Email:
pan.pap@hotmail.com
//////////
JOHNIETHIN @ Mousiko Kafeneio
Ο Johnie Thin (a.k.a. Γιάννης Μανιάτης), μέλος πολλών σημαντικών αγγλόφωνων σχημάτων (Jukejoint Alligators, Slim Shine Musik Box, Tango with Lions, Black Mighty Hobo) επιστρέφει στις δύο μεγάλες του αγάπες: το ακουστικό blues και το Μουσικό Καφενείο. Ένα trip στους βάλτους, στις βαμβακοφυτείες αλλά και στα κακόφημα juke joints του Νότου πάντα όμως με αυτοσχεδιαστική και αυτοσαρκαστική διάθεση. Ως συνήθως, από τη σκηνή του Μουσικού Καφενείου θα παρελάσουν διάφοροι καλεσμένοι....

Έναρξη:
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 μ.μ.
Λήξη:
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:30 π.μ.
Τοποθεσία:
Μουσικό Καφενείο
Οδός:
Πατησίων & Τήνου 12
Τηλέφωνο:
2108217844
Email:
odeio.kentriko@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου