ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Σάββατο 01/08/2009:
Συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου είναι μια ξεχωριστή περίπτωση τραγουδοποιού. Ακριβοθώρητος, με πολύ διακριτική παρουσία, μας έχει δώσει τραγούδια γεμάτα αρώματα και χρώματα, απο το Θεσσαλικό κάμπο μέχρι τη κοιλάδα του Λιβάνου.
Τώρα λοιπόν από την κοιλάδα των τεμπών μας τραγουδάει στην παραλία της Αττικής.
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου πλαισιωμένος από παλιούς αγαπημένους αλλά και από νέους μουσικούς βγαίνει ξανά στους δρόμους και σηματοδοτεί την έναρξη του θερινού συναυλιοτουρισμού.
Μαζί του : Αλέξης Αποστολάκης (τύμπανα), Δημήτρης Μπασλάμ (κόντρα μπάσο), Δημήτρης Μυστακίδης (κιθάρ, λαούτο), Φώτης Σιώτας (βιολί, βιόλα, φωνή), Florian Mikuta (πλήκτρα), Τάσος Μισυρλής (τσέλο) και Ανδρέας Πολυζωγόπουλος (τρομπέτα, φλικόρνο).
/////////////////
Σάββατο 08/08/2009:
Συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη
Ο Αλκίνοος επιστρέφει σε κάτι που ξέρει καλά, και αγαπά από την αρχή της 14χρονης πορείας του, δηλαδή στις εμφανίσεις σε χώρους όπου η επαφή με το κοινό είναι άμεση και η λειτουργία του τραγουδιού μαγική.
Με συνοδοιπόρους του τους πολύ σημαντικούς μουσικούς και καλούς του φίλους, Γιώργο Καλούδη στο 5χορδο ηλεκτρικό τσέλο και την Κρητική λύρα, Μιχάλη Καπηλίδη στα τύμπανα και Σταύρο Λάντσια στο πιάνο και στα πλήκτρα, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με ιδιαίτερο ήχο και ανατρεπτικές ενορχηστρώσεις, με νέες προσεγγίσεις σε γνωστά τραγούδια από τη δισκογραφία του αλλά και αυτή άλλων δημιουργών, καθώς και με κάποια νέα που πρόσφατα κυκλοφόρησαν.


Χώρος διεξαγωγής: Παραλία Αγ. Νικολάου Αρτέμιδος
συνδιοργανωτές
ΑΥΛΑΙΑ - CULT – MACAMBO

Είσοδος 20 ευρώ
Τηλ. 2294028642 - 6936535757

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου