ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Εμφανίζονται κάθε Τετάρτη σε beach bar στο Φανάρι Ροδόπης με σαξόφωνο, κιθάρα, μπάσο, ντραμς και φωνές

Οι Άγγελος Σεργκενλίδης, Γιώργος Εφραιμίδης, Τάσος Καψάλας, Δημήτρης Πατσαβούδης, Βεϊσέλ και η Μαίρη Αθανασίου, αποτελούν το νέο δροσερό μουσικό σχήμα της πόλης Fones.kom. Με ελληνικό rock και pop ρεπερτόριο έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση την Τετάρτη 8 Ιουλίου σε γνωστό beach bar στο Φανάρι.
Πλήθος κόσμου στην πρώτη τους, όπου χόρεψε, χειροκρότησε και πέρασε καλά σε ένα ζεστό καλοκαιρινό βράδυ.
Με τραγούδια των Πυξ Λαξ, Μπλε, Βασίλη Παπακωσταντίνου, Παύλου Σιδηρόπουλου, Άλκιστης Πρωτοψάλτη και άλλων, μας συντρόφεψαν για τρεις ώρες και μας παρέσυραν από το παρελθόν στο παρόν της ελληνόφωνης rock μουσικής, όπου μας υποσχέθηκαν και ξένο ρεπερτόριο στις επόμενες εμφανίσεις τους.
Ο κόσμος που τους τίμησε με την παρουσία του, κάθισε μέχρι το τέλος της εμφάνισής τους, λίγο πριν τις τρεις το πρωί.
Η καλή διάθεση και ο ενθουσιασμός των μικρότερων του συγκροτήματος, Δημήτρη Πατσαβούδη και Μαίρη Αθανασίου που αστειευόταν μεταξύ τους, αλλά και με το κοινό, παρομοιάζοντας την παράσταση τους με stand up comedy ώρες, δεν επέτρεψε να κουραστεί κανείς λόγο της άμεσης σχέσης κοινού και συγκροτήματος.
Τα ποιο έμπειρα μέλη, Άγγελος Σεργκενλίδης, Γιώργος Εφραιμίδης και Τάσος Καψάλας έδιναν σταθερά το ρυθμό με την εμπειρία χρόνων που έχουν στο σανίδι.
Καθώς ήδη βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και ένα καλό βράδυ καλοκαιριού χρειάζεται καλό ποτό και καλή μουσική, οι Fones.com έπιασαν το νόημα και μας περιμένουν κάθε Τετάρτη για να σιγοτραγουδήσουμε, να ερωτευτούμε, να χορέψουμε και να νοσταλγήσουμε με γνωστή καλή ελληνική και ξένη rock μουσική.
Σταύρος Φανφάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου