ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK


C:Real live face to face @ Socialista Bar Restaurant
Κάθε Πέμπτη!!!
Οι C: Real live face to face στο club Socialista!
Από την Πέμπτη 7 Μαΐου και για κάθε Πέμπτη,
το δημοφιλές συγκρότημα θα εμφανίζεται
στο ειδικά διαμορφωμένο stage του Socialista σε ένα live face to face!
Καινούργιο πρόγραμμα και 3 καινούργια μέλη στο συγκρότημα στο μπάσο, κιθάρα και τύμπανα!
Ο Τάκης, η Ειρήνη, και ο Χρήστος καλωσορίζουν τον Αντώνη στα τύμπανα,
τον Θοδωρή στο μπάσο και τον Κάρλος στην κιθάρα!Κάθε Πέμπτη!
Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος ελεύθερη.
Ποτό €8, special: 9€
Φιάλη €80, special: 90€
Info & κρατήσεις: 210 3474733
////////////

ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ -ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ - ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Θάνος Μικρούτσικος, Μίλτος Πασχαλίδης, Ρίτα Αντωνοπούλου.
Τρεις καλλιτέχνες που υπηρετούν το έντεχνο ελληνικό τραγούδι- μία από τις σοβαρότερες μορφές τέχνης- με συνέπεια και πάθος, θα εμφανιστούν την Πέμπτη 25 Ιουνίου στον Πολυχώρο Μύλος, στη Θεσσαλονίκη, για μια μοναδική παράσταση. Το τραγούδι που εδώ και 50 χρόνια (τρεις γενιές δημιουργών, συνθετών, τραγουδοποιών, ποιητών αλλά και τραγουδιστών) μας χάρισε μοναδικές στιγμές, δίνοντας φωνή στη συνείδηση του λαού, στη συνολική μνήμη του τόπου. Ο Θάνος Μικρούτσικος πιστεύει ότι η κάθε μια απ΄ αυτές τις γενιές συνεχίζει και διευρύνει το έργο της προηγούμενης. «Μόνο έτσι» υποστηρίζει, «το έντεχνο νεοελληνικό τραγούδι συνεχίζει την πορεία του μέσα στο χρόνο». Και δεν το πιστεύει μόνο, αλλά το κάνει πράξη αφού συνηθίζει να συνεργάζεται με νεότερα πρόσωπα που με το ταλέντο και τη φαντασία τους συνεχίζουν δυναμικά τη γοητευτική περιπέτεια του τραγουδιού στην εποχή μας. Φέτος συνεργάζεται με τον Μίλτο Πασχαλίδη, δημιουργό σημαντικών τραγουδιών με αξιοζήλευτη λαϊκότητα, με τραγούδια σημαίες για τη νέα γενιά..

Ο Πασχαλίδης στο πρόγραμμα, εκτός από τις δικές του επιτυχίες, « Στα είπα όλα», «Βυθισμένες άγκυρες», «Φωτιά μου», «Κακές συνήθειες», αλλά και τραγούδια από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά «Ψωμί κι εφημερίδα», θα ερμηνεύσει τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου που όλοι αγαπήσαμε. Από την άλλη μεριά ο Θάνος Μικρούτσικος, ο συνθέτης της μεταπολίτευσης, ο άνθρωπος που γέννησε τραγούδια, τα οποία έγιναν κομμάτι της εθνικής μας κληρονομιάς και συνεχίζει να γράφει με την ίδια συγκίνηση κυνηγώντας πάντα το «απρόβλεπτο», θα παρουσιάσει -εκτός από Καββαδία, Αλκαίο, Τριπολίτη- σε πρώτη εκτέλεση το νέο του κύκλο τραγουδιών «Πάμε ξανά απ΄ την αρχή», σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου. Ερμηνεύτρια η Ρίτα Αντωνοπούλου, βασική του συνεργάτιδα τα τελευταία δύο χρόνια. Μια νέα τραγουδίστρια που όμως έχει κερδίσει το κοινό με τις φωνητικές της ικανότητες, την ερμηνεία της και την ιδιαίτερη σκηνική της παρουσία.
Μαζί τους μια υψηλών προδιαγραφών μπάντα με μουσικούς που συμβάλλουν δυναμικά και απογειώνουν με τις εκτελέσεις τους τη βραδιά. Θύμιος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σινογιάννης, Χρήστος Βογιατζής, Άκης Γαβαλάς, Νίκος Παπαναστασίου και φυσικά ο Θάνος Μικρούτσικος στο πιάνο.
ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ -ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ - ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
Πέμπτη 25 Ιουνίου
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΥΛΟΣ: Αγ. Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη
τηλ.: 2310 551836
Οργάνωση - παραγωγή: MUSICOM / http://www.musicom.gr/
/////////////
Σαράντα χρόνια ελληνικό ηλεκτρικό Τραγούδι!
Αφιέρωμα.
ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΗΧΟΣ
(Αυτό που μερικοί λέμε και … «ΡΟΚ» !)
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ
ΑΚΡΟΑΤΩΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
του Δεκεμβρίου ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ
έξι μήνες μετά σε 4 εκπομπές διάρκειας 2 ωρών η καθεμιά !
Έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά…
Καιρός να μιλήσουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές σε αυτή την ιστορία !
Από τις 8 μέχρι τις 11 ΙΟΥΝΙΟΥ στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και από τις 10 μέχρι τις 12 το βράδυ, ο Πάνος Χρυσοστόμου ετοίμασε και θα παρουσιάσει ένα μεγάλο αφιέρωμα στο ελληνικό ηλεκτρικό τραγούδι του χτες και του σήμερα. Σε όλες τις τάσεις και τα ρεύματα. Παίζοντας όλες τις μουσικές και τα τραγούδια που χαρακτήρισαν αυτό τον ήχο και -το κυριότερο- δίνοντας το μικρόφωνο σε σαράντα πρόσωπα που με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο σημάδεψαν και εξέλιξαν την πορεία αυτής της μουσικής. Από την ποπ των συγκροτημάτων στα ‘60ς , μέχρι το «Μπάλλο», τον «Θείο Νώντα», και το «Μπάμπη το Φλου» κι από το Νικόλα Άσιμο μέχρι τις «Τρύπες» , το νεοκυματικό και αγγλόφωνο ελληνικό ροκ των συγκροτημάτων, μια μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα που θα συζητηθεί, όπου για πρώτη φορά όλοι οι βασικοί εμπλεκόμενοι μιλούν αποκλειστικά!
Δημοσιογράφοι, παραγωγοί ραδιοφωνικών εκπομπών, αναλυτές του φαινομένου ελληνικού ροκ και πάνω απ’ όλα οι ίδιοι οι δημιουργοί του.
Οι τραγουδοποιοί, μουσικοί και τραγουδιστές :Διονύσης Σαββόπουλος , Δημήτρης Πουλικάκος, Θανάσης Γκαϊφύλιας, , Γιάννης Σπάθας, Αντώνης Τουρκογιώργης (Socrates), Νίκος Παπάζογλου, Γιάννης Αγγελάκας, Μπάμπης Παπαδόπουλος (Τρύπες) , Τζίμης Πανούσης, Βαγγέλης Βέκιος (Μουσικές Ταξιαρχίες), Γιάννης «Μπαχ» Σπυρόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ, Κώστας Τουρνάς, Βασίλης Σπυρόπουλος (Σπυριδούλα), Νίκος Ζιώγαλας, Ζωρζ Πιλαλί, Φίλιππος Πλιάτσικας, Μάνος Ξυδούς, (Πυξ Λαξ), Νίκος Πορτοκάλογλου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Σταύρος Λογαρίδης, Παύλος Παυλίδης (Ξύλινα Σπαθιά), Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Βάσω Δημητρίου.
Ο Σταμάτης Μεσημέρης στην τελευταία του συνέντευξη.
Ο συλλέκτης : Σπύρος Χώλης
Ο συνθέτης : Δήμος Μούτσης
Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί : Γιάννης Πετρίδης, Θόδωρος Σαραντής,
Οι δημοσιογράφοι: Ακης Λαδικός, Μανώλης Νταλούκας, Κωνσταντίνος Δημόπουλος (Ποπ και Ροκ),
Τα συγκροτήματα:Panx Romana (Δημήτρης Δημητράκας), Magic De Spell (Θοδωρής Βλαχάκης), Υπόγεια Ρεύματα (Κώστας Παρίσης).
Για τους Ενδελέχεια που δεν υπάρχουν πια , ο Αντώνης Δημητρίου και για τα Διάφανα Κρίνα που επίσης πρόσφατα διέλυσαν, ο Παντελής Ροδοστόγλου.
Από τις 8 Ιουνίου και για τέσσερις δίωρες εκπομπές , στις 10 το βράδυ στο Δεύτερο Πρόγραμμα, μη χάσετε μια .. «εφ όλης της ύλης» συζήτηση –αφιέρωμα για το ηλεκτρικό ελληνικό τραγούδι.Δημοσιογραφική έρευνα , επιμέλεια και παρουσίαση : Πάνος Χρυσοστόμου.Συντονιστείτε !
Έναρξη:
Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2009 στις 10:00 μ.μ.
Λήξη:
Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2009 στις 12:00 μ.μ.
Τοποθεσία:
Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7
Οδός:
Εκεί στην ΕΡΤ!
/////////////

ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΜΙΡΛΗΣ «Κου Κου» στο Γκάζι

ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΜΙΡΛΗΣΑπό το Σάββατο στις 6 Ιουνίου και για δύο ακόμη
παραστάσειςστις 20 και 27 Ιουνίουστο «Κου Κου» στο Γκάζι
Το Σάββατο 6 Ιουνίου και για δύο ακόμη παραστάσεις στις 20 και 27 Ιουνίου, ο Μιχάλης Εμιρλής θα εμφανιστεί στη μουσική σκηνή «Κου Κου» στο Γκάζι.
Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά «Ζω περιμένοντας να ζήσω» , μας χάρισε την απολαυστική επιτυχία «Πίπα της ειρήνης» ,
αλλά και όμορφα τραγούδια, όπως το «Να σε ξεχάσω προσπαθώ»
και το «Νιώθω το τέλος να πλησιάζει».
Δύο χρόνια μετά, επανέρχεται με το νέο του CD «Μη διστάζεις»,
από το οποίο ξεχωρίζουν τα τραγούδια «Μη μου μιλάτε για κείνη», «Αυτό που σου αρέσει» και ο «Κουβανός».
Ο Μιχάλης Εμιρλής υπόσχεται ένα πρόγραμμα που συνδυάζει το χορό με το τραγούδι. Μουσικά ακούσματα σε ρυθμούς pop και rock, αγαπημένες επιτυχίες από τον πρώτο του δίσκο αλλά και κομμάτια από τον τελευταίο.
Έκπληξη της βραδιάς οι διασκευές γνωστών τραγουδιών των τελευταίων δεκαετιών που μεταδίδονται με τέτοιο τρόπο, ώστε ο χαρακτηρισμός «Πάρτυ» να είναι ακριβής.
Κου Κου: Ιάκχου 17,
Γκάζι
Τιμή εισιτηρίου: 10 € με ποτό
Ώρα έναρξης: 11:30
Οργάνωση - παραγωγή: MUSICOM - http://www.musicom.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου