ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ ΜΠΛΕ στο Φεστιβάλ του Αλιάκμονα

ΟΙ ΜΠΛΕ
 στο Φεστιβάλ του Αλιάκμονα
την
Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου


     Μετά την ακύρωση του τον Ιούλιο, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, το 3ο Φεστιβάλ Νεολαίας «Αλιάκμονας»  φρέσκο και ανανεωμένο έρχεται τον Σεπτέμβρη,  κλείνοντας την αυλαία της θερινής διασκέδασης, καλώντας μας να αποχαιρετήσουμε μουσικά το φετινό καλοκαίρι στην αγκαλιά του μαγευτικού ποταμού Αλιάκμονα. Οι εξαιρετικοί ΜΠΛΕ θα εμφανιστούν στο Φεστιβάλ την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου.

     «Μία φορά κι έναν καιρό», ονομάζεται το νέο τραγούδι των ΜΠΛΕ και μας μεταφέρει σε ένα διαφορετικό «παραμύθι» από αυτά που είχαμε συνηθίσει να μας λένε στην παιδική μας ηλικία..
     Ακόμη μία φορά έρχονται να μας καθηλώσουν, δίνοντας σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση, τον καλύτερο τους εαυτό και αποδεικνύοντας ότι ήταν και παραμένουν μια απ’ τις καλύτερες live μπάντες της Ελλάδας.
     Οι συναυλίες τους γεμάτες μελωδία και ρυθμό, ξεσηκώνουν το κοινό, το οποίο συμμετέχει ενεργά σε κάθε τους εμφάνιση.
     Εκτός από δικές τους επιτυχίες οι Μπλε δοκιμάζουν να μας ταξιδέψουν και με τις διασκευές ξένων- και αγαπημένων- ροκ κομματιών.


Πρόγραμμα Παρασκευής : 18.30 – 20.00  Τοπικά συγκροτήματα
      20.00 ΜΠΛΕ
                                                22.00 Βασίλης Παπακωνσταντίνου
                00.30 Dj Set Party

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου