ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Σαν Σήμερα...2 Σεπτεμβρίου

1943 Η Αμερικανή R&B/Soul τραγουδίστρια Rosalyn Ashford (Rosalind Ashford) γεννήθηκε στο Detroit των Η.Π.Α. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή της στο θρυλικό συγκρότημα της Motown, Martha and the Vandellas. Δημοφιλή τραγούδια του συγκροτήματος: "Dancing in the Street", "Nowhere to Run", "I'm Ready for Love" και "Jimmy Mack".

1996 Ένας από τους πρωτοπόρους συνθέτες και μαέστρους, ο Otto Luening (Otto Clarence Luening 1900-1996) απεβίωσε σε ηλικία 96 ετών στην Νέα Υόρκη. Ήταν από τους πρώτους συνθέτες που πειραματίστηκαν με synthesizers. Το 1958 ίδρυσε, μαζί με τον Vladimir Ussachevsky, το Columbia-Princeton Electronic Music Center.

1978 Ο George Harrison παντρεύεται την Olivia Trinidad Arias. Απέκτησαν μαζί ένα γιο, τον Dhani Harrison. Γνωρίστηκαν την εποχή που εκείνη εργάζονταν σαν γραμματέας στην A&M Records.

1989 Ο Ozzy Osbourne συλλαμβάνεται με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας κατά της συζύγου του, Sharon. Εκείνη την εποχή ο Ozzy αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα λόγω της εξάρτησης του στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά... Η υπόθεση θα απορριφθεί από το δικαστήριο λόγω της άρνησης της Sharon να καταθέσει κατά του άντρα της. Το συμβάν θα σοκάρει τόσο πολύ τον Ozzy που θα αποφασίσει να εισέλθει αμέσως σε κλινική αποτοξίνωσης.

2006 Ο βασικός τραγουδιστής των Isley Brothers, Ronald Isley, καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση για φορολογική απάτη. Ο 64χρονος τραγουδιστής διατάχθηκε επίσης να επιστρέψει στο κράτος 3.1 εκατομμύρια δολάρια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου