ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Σαν Σήμερα...3 Σεπτεμβρίου

1942 O κιθαρίστας και περιστασιακά τραγουδιστής Al Jardine (Alan Charles Jardine) γεννήθηκε στη Lima του Ohio. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο Αμερικανικό συγκρότημα The Beach Boys. Είναι μέλος του συγκροτήματος από το 1961 μέχρι και σήμερα. Το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ, το 1988.

1970 Ο βασικός τραγουδιστής του Αμερικανικού συγκροτήματος Canned Heat, Alan Wilson (Alan Christie Wilson 1943-1970), απεβίωσε σε ηλικία 27 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών, στο Los Angeles της California. Υπήρξε μέλος του συγκροτήματος από το 1960 μέχρι και τον θάνατο του. Συμμετείχε στην συγγραφή σημαντικών τραγουδιών του συγκροτήματος, όπως "On the Road Again", "Going Up the Country", κ.α. Τον αποκαλούσαν και "Blind Owl".

1966 Οι The Four Tops κάνουν την είσοδο τους στο US Billboard Hot 100 με το τραγούδι "Reach Out I'll Be There". Θα ανέβουν στο Νο1 στις 24 Σεπτεμβρίου. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του συγκροτήματος και γράφτηκε από την συγγραφική τριάδα της Motown, Β. Holland, L. Dozie και E. Holland.

1983 Οι Metallica ολοκληρώνουν το πρώτο μέρος της περιοδείας "Kill 'em all for one", με μια συναυλία στο ίδιο χώρο που είχε αρχίσει στις 5 Μαρτίου. Στο San Francisco της California. Το δεύτερο σκέλος θα αρχίσει στις 31 Οκτωβρίου από το Palo Alto της ίδιας πολιτείας.

1994 Οι Crosby, Stills and Nash κυκλοφορούν το έβδομο άλμπουμ τους, με τίτλο "After the Storm". Ήταν το τελευταίο άλμπουμ τους με την Atlantic Records. Δεν γνώρισε ιδιαίτερη εμπορική επιτυχία και το μόνο τραγούδι που ξεχώρισε ήταν η διασκευή στο τραγούδι των The Beatles, "In My Life".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου