ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

LIVE ΚΑΙ ΑΛΛΑ ROCK

Smart Price Festival - Στεφανου μΠαντα-Κοάλα, 1ΒήμαΜπροστά, Σπύρ. Γραμμένος

Smart Price Festival 2010







LineUp:




Ζακ Στεφάνου & μΠάντα-Κοάλα μαζί με την Cathy Idra1 Βήμα Μπροστά



Σπύρος Γραμμένος




Support: I see zero www.jumpingfish.gr/panos_1







Έναρξη 20.30
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Προπώληση: σύντομα διαθέσιμη.
Τιμή: 10 ευρώ





...........................


Γιάννης Ζουγανέλης & Ραλλία Χρηστίδου Live Ξάνθη!!!
Το Μικρό bar και η rockmadness παρουσιάζουν . . .

Τον Γιάννη Ζουγανέλη με τα ΟΛΑ του και τη Ραλλία Χρηστίδου!!!
Support Band : Πάρε Δώσε (Ξάνθη)
Το Σάββατο 28 Αυγούστου ώρα 21:30
Σε μία μεγάλη συναυλία στον Θερινό Κινηματογράφο “Ολυμπία”
στη Ξάνθη.

Μετά από 30 χρόνια μουσικής, από το «Αχ Μαρία» μέχρι την «Ακτή Πειραιώς», μετά από ατέλειωτα ξενύχτια και καλλιτεχνικές συνεργασίες, ο αγαπητός στον κόσμο Γιάννης Ζουγανέλης τώρα στον Θερινό Κινηματογράφο “Ολυμπία”, υπόσχεται να μας θυμίσει στιγμές γέλιου και χαράς από την πολύχρονη καριέρα του. Με ρόκ, λαϊκά, interactive και με εκπλήξεις πάντα με την συμμετοχή του κόσμου.

Μαζί του η πάντα «Έτοιμη» - σύμφωνα με τον τίτλο της τελευταίας της δισκογραφικής δουλειάς – Ραλλία Χρηστίδου. Με όλες τις αγαπημένες επιτυχίες της.

Live Σαββάτο 28 Αυγούστου στην Ξάνθη .
Χώρος : Θερινό σινεμά ‘Ολύμπια’ ( Δίπλα στο Δημαρχείο Ξάνθης) .
Είσοδος : 15 euro
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Έναρξη : 21:00
Πληροφορίες : Τηλ. 6979774496 & info#rockmadness.gr

*After Party “ can't get enough “ at Mikro bar!!!

Οργάνωση :
Μικρό bar
Rockmadness.gr
www.rockmadness.gr
http://rockmadnessgr.blogspot.com/

....................





NICKO + ELENI FOUREIRA in... Guzel NAFPLIO

"Κοίτα τι έκανε" για μια ακόμη φορά το club που... δίνει ότι καλύτερο στον κόσμο του για να περνά καλά. Αυτή την Κυριακή, φιλοξενεί τον NICKO που τα σπάει αυτό κι όχι το last summer! Μαζί του η Ελένη Φουρέιρα που για αυτό το Καλοκαίρι θα τρυπώσει ακόμη ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΟΝΟ... βαθιά μέσα στην καρδιά μας!

Reservations: (+30) 6980 575757 George Sigrimis

.........................

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ! ΔΙΠΛΟ ALBUM-ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ LIVE-15 XΡΟΝΙΑ ΕΦΗΒΕΙΑΣ

Aγαπητές φίλες και φίλοι,
στις 14 Ιουνίου κυκλοφόρησε το νέο διπλό live album του Γιώργου Δημητριάδη.Η ηχογράφηση είναι απο την εξαιρετική εμφάνιση του στο Metropolis Live Stage στις 14 Δεκεμβρίου 2009 όπου εκεί ο Γιώργος γιόρτασε τα 15 του χρόνια στην δισκογραφία μαζί με μία πλειάδα νέων αλλά και παλιότερων φίλων του καλλιτεχνών όπως οι
Νίκος Ζιώγαλας, Βασίλης Καζούλλης,Μανώλης Φάμελλος,Κώστας 
Λειβαδάς, Απροσάρμοστοι,Στάθης Δρογώσης,Μύρωνας Στρατής,Πάνος Μουζουράκης,Γιώργος Μυλωνάς,Βαγγέλης Ασημάκης,Σοφία Στρατή,Λιάνα Παπαλέξη,Νίκος Γώγος.Πολλές γενιές μαζί γύρω από έναν καλλιτέχνη,τραγουδοποιό/τραγουδιστή και μουσικό που έχει σημαδέψει ανεξίτηλα τις καρδιές μας με τις μουσικές του αλλά και την ελληνική δισκογραφία.

Αυτό το ‘ζωντανό’ διπλό cd album που κρατάς στα χέρια σου φίλη και φίλε είναι η αποτύπωση της γιορτής που στήσαμε στο Metropolis Live Stage στις 14 Δεκεμβρίου 2009 για τα 15 χρόνια δισκογραφίας μου.
Η πορεία μέχρι τώρα ήταν άλλοτε με λακκούβες και παγίδες κι άλλοτε άνοιγε σε ανοιχτά πεδία με λιακάδες.Όμως η ευκολία,το πιστεύω ακράδαντα,δεν είναι αυτό που δίνει την όποια αλήθεια στην πορεία ενός δημιουργού όπως και στην ίδια μας τη ζωή.Νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα πέρασα-όμορφα κι άσχημα-γιατί με βοήθησαν να φτιάξω ‘χαρακτήρα’ και θαρρώ στο να γίνω καλύτερος σαν άνθρωπος αλλά και σαν μουσικός.
Αυτό το διπλό album μου ανοίγει ακόμα μία νέα πόρτα που πίσω της κρύβονται οι νέες προκλήσεις και προσκλήσεις δημιουργίας.Πάμε μακριά,παρακάτω τώρα..
Ελπίζω να με ακολουθήσετε,η πτήση θα είναι μαγική, περιπετειώδης και τα καύσιμα επαρκή.Αν τελειώσουν παρέχονται κι αλεξίπτωτα.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους μουσικούς που έτυχε μέχρι σήμερα να με συντροφεύσουν στις μουσικές μου αναζητήσεις και ειδικότερα τους συμπαίχτες στο πάλκο και στον ήχο που με βοήθησαν να στήσω τα δισκογραφικά μου γενέθλια,Δημήτρη Νίτη,Νίκο Βαλλιανάτο,Θάνο Μιχαηλίδη,Κώστα Μιχαλό,Χρίστο Σερενέ,Λιάνα Παπαλέξη,Εβίτα Κυριακουλάκη,Δημήτρη Καραγιάννη,Γιώργο Ζαρέα,Βαγγέλη Κατσαρέλη,Κώστα Βακαλόγλου,Γιώργο Κατσιάνο,Γιάννη Παξεβάνη.
Τέλος θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους φίλους καλλιτέχνες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας,στον συνεργάτη μου Ανδρέα Βαιτούδη με τον οποίο μοιράζομαι την επιμέλεια αυτής της δουλειάς και στον Γιώργο Φλαμουρίδη του studio GFS PRO για την αμέριστη συμπαράστασή,βοήθεια και υπομονή τους και στον Άγγελο Σφακιανάκη που είχε πίστη σε μένα όλα αυτά τα χρόνια και την ιδέα γι’αυτή μας την συναυλία-γιορτή αλλά και στην οικογένειά μου που με ανέχεται τόσο καιρό.
Η δουλειά μου αυτή ανήκει σε όλους αυτούς και σε εσάς…

ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΙΑ………

Y.Γ.Αφιερώνω αυτόν τον δίσκο στην μητέρα μου που είναι δίπλα μου πάντα από εκεί ψηλά…


...................

PHANTOM X in GREECE - 1st stop ATHENS ..LIVE @ BAT CITY 10/9/2010



ANGELS PR and STUDIOS with ROCK SUGAR KEEP ON ROCKIN ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ την Παρασκευή 10/09/2010 ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ απο το Dallas TX τους PHANTOM-X.





H μπάντα των KEVIN GOOCHER και GLENN MALICKI στα πλαίσια της περιοδείας τους, ανεβαίνουν στην σκηνή του BAT CITY και παίζουν τραγούδια απο τα προηγούμενα τους cd "RISE OF THE PHANTOM" και "STORM RIDERS", καθώς και από τo πρόσφατo "THIS IS WAR".





Ένα δυνατό live γεμάτο με καλό metal και όμορφες κιθαριστικές μελωδίες.





support: οι δικοί μας SECRET ILLUSION


.....................


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΚΑΒΟΥ


Την είδαμε στο πλάι μεγάλων καλλιτεχνών όπως ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, ο Γιώργος Καζαντζής . Φέτος την συναντήσαμε να μοιράζεται τη σκήνη με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Μας κέρδισε αβίαστα άλλοτε μέσα από τη ζεστή και μεστή μπάσα φωνή της και άλλοτε μέσα από τα «πριμαριστά» ξεσπάσματά της.Τα συναίσθηματα που νιώθεις όταν την κοιτάς πάνω στη σκηνή αντιφατικά, την ίδια στιγμή που απομονώνεται και φευγει μακρυά, με ένα παράξενο τρόπο σε παίρνει μαζί της, σε κάνει να μη θές να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. Και όλα αυτά για την νέα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιό από την Θεσσαλονίκη Κατερίνα Μακαβού.
Το 2008 κυκλοφόρησε το πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο «Μικρά Μυστικά» στον οποίο υπογράφει τους στίχους και την μουσική στα εννιά από τα έντεκα τραγούδια ντυμένα από τις ενορχηστρώσεις των Θανάση Dzigovic, Σωτήρη Νούκα και Ορέστη Μπενέκα.
Είναι πραγματικά ενδιαφέρον τέτοιες δημιουργίες όμως να μπορείς να τις απολαμβάνεις σε πραγματικό χρόνο, μέσα από ένα live. Και αυτό η Κατερίνα μαζί με την παρέα της το καταφέρνουν πολύ καλά. Ο ήχος πότε πειραματικός με έντονα electro, πότε ακουστικός μεσα από το γνωστό σε όλους μας πάντρεμα κιθάρας- φωνής και άλλοτε ροκ τις στιγμές του θυμού...Με θάρρος και επιμονή η Κατερίνα ξεφεύγει από τις κλασικές συνταγές επιχειρώντας εκτός από τις προσωπικές της δημιουργίες να μας κάνει ένα ωραίο πέρασμα στις μουσικές που αγάπησε, κάνοντας την Αρλέτα να συναντιέται με τον Johny Cash, τον Παύλο Παυλίδη με τους Tuxedomoon και τους Radiohead και τον Παύλο Σιδηρόπουλο με την P.J Harvey! 



ΠΑΡΑΘΙΝΑΛΟΣ
ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΟΔΡΑ
08 Σεπτεμβρίου · 9:30 μ.μ. - 11:00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου