ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ο Βασιλιάς κρυφοκοιτά μέσα από τις γρίλιες της βουλής!

Κάντε κλικ εδώ

Ο Βασιλιάς ποτέ δεν βγαίνει στο παράθυρο αν δεν είναι για χειροκρότημα…
Ο Βασιλιάς κηρύσσει τον πόλεμο ή τις εκλογές μονό όταν είναι σίγουρος ότι θα βγει κερδισμένος και αν δεν θα είναι αυτός στο μέλλον ο βασιλιάς τότε είναι σίγουρο πως θα είναι ο αδελφός του ο γιος του η κάποιος από το οικογενειακό του περιβάλλον!
Η διάφορα του σήμερα με το χθες είναι ότι αντί να έχει ένα παλάτι ο βασιλιάς και οι αυλικοί να είναι μέσα σε αυτό,  τώρα έχει πολλά και τα μοιράζεται με τους αυλικούς του… γιατί έτσι κάνει ότι θέλει ο κάθε βασιλιάς σήμερα ότι θέλει στο δικό του παλάτι.
Ο όχλος δεν τον ενοχλεί και ποσώς τον ενδιαφέρει τι λένε οι έξω από το παλάτι (Βουλή)
Αυτό το σπίτι (Βουλή) του το έχει δώσει ο λαός για να βγάζει τις δικές του αποφάσεις και να διατάζει και να χτύπα το ντέφι για να χορεύει ο λαός στους δικούς του ρυθμούς.
Αν δεν κατάλαβες φιλέ μου τον ειρμό των σκέψεων μου θα τις πω ξεκάθαρα!
Μια οικογένεια κάνει ότι θέλει αυτό το κράτος, ακόμα και να το ξεπουλήσει μπορεί για να ικανοποιήσει την βουλιμιά της  για πλούτο και κύρος! Σε ένα τόπο που δεν της ανήκει. Σε ένα κτίριο που πατά ο καθένας όποτε θέλει και ψηφίζει ότι θέλει για το δικό του πάντα καλό. Σε ένα κτίριο που δεν του ανήκει και το βλέπει σαν το γραφείο εργασίας του. Είναι επάγγελμα να είσαι πολιτικός σήμερα και όπως λέει ο λαϊκός άνθρωπος εγώ και εσύ του το δίνουμε αυτό το γραφείο να εργαστεί για να πάνε όλα καλά και να λειτουργούν όλα στη εντέλεια!
Πες μου φίλε μου καλέ!  Όταν εσύ δεν είσαι καλός στην εργασία σου τι θα κάνει ο εργοδότης σου; ( εργοδότης: λαός – εσύ: Βασιλιάς)
Θα σου πει λοιπόν ο εργοδότης σου.. σπίτι σου φίλε μου!!!
Φίλε μου καλέ σήμερα ξέρεις τι κάνεις; Κάθεσαι έξω από το γραφείο που του έχεις δώσει και τον παρακαλάς να βγει για να τον στείλεις στο σπιτάκι του!
Αυτός σφυρίζει αδιάφορα! Αυτό που θέλει να κάνει θα το κάνει! Το να πουλήσει την επιχείρηση σου αυτός ο εργάτης δεν του είναι τίποτα!
Γιατί λοιπόν αφού τον έχεις απολύσει τον αφήνεις να μπαίνει στο γραφείο σου; Γιατί δεν του κλίνεις την πόρτα στα μούτρα; Γιατί αφήνεις ακόμα να διαχειρίζεται την περιουσία σου; Γιατί δεν πας να κλειδώσεις την πόρτα ώστε να μη ξανά μπει μέσα; Είσαι μαζόχα, είσαι αυτός που θες να σε πουλούν κάθε μέρα σαν να είσαι ένα κομμάτι κρέας; Πες μου τι είσαι τελικά το αρνάκι του;
Γιατί κάθεσαι μπροστά στην βουλή και πολύ άπλα δεν κάθεσαι στις εισόδους της βουλής; Γιατί δεν κάθεσαι κάτω και όχι όρθιος με το παιδί σου, τον παππού, τον δικό σου συγγενή να του πεις κύριε έχετε απολυθεί! Δεν σας θέλουμε να πάτε αλλού!
Φοβάσαι; Ποιον φοβάσαι; Αυτόν που έχεις διορίσει και κοιτάζοντας σε πίσω από τις γρίλιες γελά γιατί σχεδιάζει να βάλει στην θέση του τον πρώτο συγγενή του;
Η θέση μας φίλε μου για μένα είναι να κάνουμε ένα κύκλο καθιστικής διαμαρτυρίας γύρω από την βουλή και να κλείσουμε όλες της εισόδους όχι για να μη βγουν από το κτίριο μας, αλλά για να μη μπουν μέσα! Να έχουμε όλοι ανοιγμένες κάμερες και να καταγράφουμε ότι μας προσβάλει. Χωρίς να φωνάζουμε χωρίς να ζητάμε άπλα να μη μπορεί να περάσει κανένα όχημα μέσα στην βουλή! Μέσα στο σπίτι μας! Να τους πούμε (φύγετε κύριοι να πάτε αλλού!) ΟΥΣΤ!
Χρήστος Frik

1 σχόλιο: