ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ

LAST LIVE O THE SEASON για τους WIRED στο STONEBAR
TO TELEYTAIO LIVE ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΣΑΣ ROCK ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ!
WIRED LAST LIVE OF THE SEASON!
ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΙ FEEL IN!

OI WIRED ΕΙΝΑΙ:
Βαγγέλης Γκούμας - Τύμπανα
Χρήστος Γιούλης - Μπάσσο
Παναγιώτης Λαγδας - Φωνητικά
Ελίνα Mαυρίδη - Φωνητικά
Γιώργος Mάλλιαρης - κιθάρα

BE THERE!
THL EPIKOINWNIAS : 6977475764
................

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ BAT CITY: SUNLIGHT & NO SECOND THOUGHTS LIVE!!!
Οι Sunlight θα εμφανιστούν για 3η φορά φέτος στο φιλόξενο χώρο του Bat City για ένα ακόμη συναρπαστικό live που προβλέπεται καλύτερο από τα προηγούμενα...

Μαζί τους αυτή τη φορά θα είναι οι No Second Thoughts!!!

Ώρα έναρξης 21:00 και είσοδος 8 ευρώ με μπύρα...Σας περιμένουμε όλους, για άλλη μια φορά, να περάσουμε ένα όμορφο βράδυ!!!

...............

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 22-23-24/07/2011 
στη Βέροια
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!
Τα έσοδα θα διατέθουν στο ταμείο φυλακισμένων
...............

ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ
ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ-ΘΗΒΑΙΟΣ-ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ-ΛΙΝΑΡΔΟΥ

Σήμερα στις 21:30, στην Αποθήκη (Μύλος)

Σας ενημερώνουμε ότι η συναυλία θα πραγματοποιηθεί κανονικά, στον κλειστό χώρο της Αποθήκης του Μύλου.
...............

Apomixanis Theos - Απομηχανής Θεός
Νεότερα για το mini-CD μας...
Καλημέρα φίλες και φίλοι μας!

Οι ηχογραφήσεις έχουν τελειώσει και το Mini-CD μας βρίσκεται στο τέλος της διαδικασίας της μίξης του!
Το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί πραγματικά πάρα πολύ!
Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο In The Core Media studio, η παραγωγή από τους George T. και Nick M. αλλά και εμάς και η μίξη και το mastering από το Nick M.

Θα μπορέσετε κι εσείς να ακούσετε στη νέα μας δουλειά ένα ευρύ φάσμα σκληρού και λιγότερο σκληρού ήχου και επιρροών από αρκετά είδη rock, metal και ίσως και άλλα είδη μουσικής γενικότερα!
Επειδή όμως δε μας αρέσει να βάζουμε ταμπέλες και ετικέτες στη μουσική όχι μόνο τη δική μας αλλά και γενικότερα, σας προτρέπουμε απλά να ακούσετε την καινούργια μας δουλειά που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες και η οποία θα είναι διαθέσιμη για ΔΩΡΕΑΝ download μέσω links που θα δώσουμε μελλοντικά, ΔΩΡΕΑΝ straming μέσω players στις σελίδες μας στο MySpace και το Facebook και ΔΩΡΕΑΝ διανομή CD για όσο φτάνει η οικονομική δυνατότητά μας να καλύπτουμε όλα τα έξοδα εκτύπωσής τους και αποστολής στο χώρο σας...
Η μουσική είναι αγαθό (από τα λίγα που μας έχουν μείνει...), οι καιροί δύσκολοι για έξοδα ακόμα και για όλους εμάς που λατρεύουμε τη μουσική και μας αρέσει να αγοράζουμε CD και να επιβραβεύουμε τα συγκροτήματα για τον "ιδρώτα" τους και τη δουλειά τους με αυτό τον τρόπο...
Αυτό το καταλαβαίνουμε απόλυτα και γι' αυτό το μόνο που ζητάμε σαν επιβράβευση από εσάς είναι να μας ακούσετε και να μας προτείνετε στους φίλους και γνωστούς σας για να μας ακούσουν...

Προς το παρόν σας δίνουμε ένα μικρό δειγματάκι της δουλειάς μας...


.............

Giorgos Dimitriadis

Η νέα δουλειά θα είναι έτοιμη τον χειμώνα!
Album κανονικό που θα συμπεριλαμβάνει
από 11 έως 13 πρωτότυπες συνθέσεις.
...........

ΑΛΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ pop-rock

Το συγκρότημα έκανε τα πρώτα του βήματα πριν 6 περίπου χρόνια.
Με τη σημερινή του σύνθεση υπάρχει 3 χρόνια, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια έχει να επιδείξει μια νέα δημιουργική πορεία που την σφραγίζουν πλέον τα δικά τους τραγούδια σε ύφος ποπ-ροκ.
Τα live τους δημιουργούν ιδιαίτερες μουσικές βραδιές στα νεανικά στέκια και στις μουσικές σκηνές του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής, δε λείπουν δε και οι “εκτός προγράμματος” συμμετοχές άλλων μουσικών, καταγράφοντας στιγμές ξεχωριστές όπου εμφανίζονται.
Δίνουν πάντα το δικό τους μουσικό παρόν, σε μεγάλες διοργανώσεις όπως η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής και η Ώρα της Γης, ενώ έχουν ανοίξει συναυλίες του Βασίλη Παπακωνσταντίνου του Δημ. Ζερβουδάκη του Μάνουσ ξυδούς,Πάνου Κατσιμίχα,Γιάννη Ζουγανέλη και άλλων καλλιτεχνών.Μετα απο μια πετυχημενη χειμερινη σεζον στο hayatt live stage συνεχισαν περυσι την καλοκαιρινη τους σεζον με μεγαλη επιτυχια στα Φεγγαρια live, ενω δεν λοιπυν οι εξορμησεις τους σε αλλεσ πολλεις και νησια, οπως Αθηνα, Θεσσαλονικη, Τρικαλα, Καρδιτσα, Λαρισα, Σκιαθο και αλλες.Φετος το χειμώνα εμφνιστηκαν στο playground live stage.
Αφιέρωμα στους ΑΛΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ είχε το περιοδικό ΔΙΦΩΝΟ ενω κατά καιρούς έχουν παίξει ζωντανά σε τηλεοπτικούς σταθμούς στον βόλο.Τα live τουςαποτελούν πλεον για για την νεολαία της περιοχής ,την συνειδητή μουσική επιλογή για ξεχωριστές μουσικές βραδιές.
Στους «ΑΛΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ» το κάθε μέλος έχει το δικό του μοναδικό ρόλο, όπως ταιριάζει σε μια απόλυτα μουσική μπάντα:

Ο Βασίλης Κουτσιαρής, ιδρυτής του συγκροτήματος, είναι «υπεύθυνος» για τους στίχους και τη μουσική των τραγουδιών, ενώ με την κιθάρα και τα φωνητικά του συνοδεύει τις μελωδίες.
Η αισθαντική φωνή της Εύας Νικολιάδη χαρίζει την ιδιαίτερη και εκπληκτική ερμηνεία των τραγουδιών του συγκροτήματος.
Στο μπάσο συνοδεύει ο Γιώργος Σκαμάγκας
και στα τύμπανα ο ρυθμός ανήκει στον Αποστόλη Κουτσοκώστα.
Ο Κώστας Φωτίου ειναι στην lead ηλεκτρική κιθάρα.
Και ο Δημήτρης Καραντάνας στα πλήκτρα.

Αν και το άλικο γράμμα σημάδευε τους ανυπάκουους στη πουριτανική ηθική και στημένη νομολογία του Μεσαίωνα, για κάποιους «σημαδεμένους» ήταν η απελευθέρωση της έκφρασης, αποτελούσε λύτρωση ψυχής.
Σήμερα το «ΑΛΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ» εξακολουθεί να σηματοδοτεί, μέσα από τη μουσική και τους στίχους του, το ταξίδι στο όνειρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου