ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

MOMi Rocks @ Alavastron Opening night

Το ΜΟΜι θα βρίσκεται επί σκηνής στο opening party της μουσικής σκηνής Αλάβαστρον που βρίσκεται στο Παγκράτι, Δαμάρεως 78.
Ελάτε να παίξουμε μουσική και να γνωριστούμε.
18 Σεπτεμβρίου στις 10:00 μ.μ. - 19 Σεπτεμβρίου στις 3:30 π.μ.
Θα παίξουν οι:

Κώστας Μπαλταζάνης
Μάρκος Παπασηφάκις
Σωτήρης Ντούβας
Γιώργος Παλαμιώτης
Αστέρης Παπασταματάκης
Παντελής Μπενετάτος
Στέλλα Γκούσκου
Άγγελος Πολυχρόνου

Το ΜΟΜΙ ιδρύθηκε για να καλύψει τις ανάγκες για γνώση γύρω από τη σύγχρονη μουσική. Η φιλοσοφία και η αποστολή του ΜΟΜΙ είναι να επιμορφώσει και να πληροφορήσει σωστά τους αρχάριους η προχωρημένους σπουδαστές αλλά και τους επαγγελματίες προκείμενου να πετύχουν στον καλλιτεχνικό και επαγγελματικό χώρο της σύγχρονης μουσικής.
Ο σπουδαστής της σύγχρονης μουσικής έχει συγκεκριμένες ανάγκες οι οποίες δεν καλύπτονται με απλή θεωρητική και πρακτική μόρφωση. Η ολοκληρωμένη γνώση έρχεται με την πείρα που αποκτά ο σπουδαστής συμμετέχοντας σε μουσικά σύνολα, σεμινάρια και συναυλίες καλλιτεχνικού και επαγγελματικού χαρακτήρα.

Συνεργαζόμενο με σπουδαίους μουσικούς και καθηγητές το ΜΟΜΙ έρχεται να δώσει σεμινάρια , διαλέξεις, συναυλίες , να μεταδώσει την εμπειρία καλλιτεχνών του σύγχρονου μουσικού χώρου και να δημιουργήσει μουσικά σύνολα. Με προγράμματα βασισμένα στην έγκυρη μελέτη και την πείρα που χρειάζεται να αποκτήσει ο σύγχρονος μουσικός, το ΜΟΜΙ δημιουργεί τμήματα σπουδαστών Φωνητικής, Blues-Jazz-Rock Κιθάρας, Ηλεκτρικού και Ακουστικού Μπάσου, Τζαζ Σαξοφώνου, Τζαζ Πιάνου, Ντραμς , Κρουστών, Μουσικών συνόλων, Αυτοσχεδιασμού και Σύγχρονων Θεωρητικών.
Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και τα μαθήματα θα αρχίσουν από τις 15 Σεπτεμβρίου. Oι καθηγητές που θα συνεργάζονται μαζί μας στους σεμιναριακούς μας κύκλους:

Κώστας Μπαλταζάνης, κιθάρα
Μάρκος Παπασηφάκις, κιθάρα-φωνή
Κώστας Μητρόπουλος, κιθάρα
Δημήτρης Kαραγάνης, σαξόφωνο
Alex Foster σαξόφωνο
Γιώργος Παλαμιώτης, μπάσο
Στέλλα Γκούσκου, πιάνο
Παντελής Μπενετάτος, πιάνο
Γρηγόρης Μπάτσης, κιθάρα
Σωτήρης Ντούβας, ντραμς
Μαίρη Δαλάκου, φωνή

Το ΜΟΜi βρίσκεται στο Πασαλιμάνι, Ακτή Μουτσοπούλου 38 και στο Παγκράτι, Δαμάρεως 78 στη Μουσική Σκηνή Αλάβαστρον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου