ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Οι Arkán στο Club του Μύλου το Σάββατο 02/10

Οι Arkán επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη για μία μοναδική συναυλία στο Club του Μύλου. Με rock διάθεση, γεμάτοι ενέργεια και με το πρώτο τους free-single έτοιμο για κατέβασμα μέσα από το ολοκαίνουριο arkan.gr, έρχονται να μας ξεσηκώσουν με ένα τρίωρο ανατρεπτικό live το Σάββατο 02/10. Το συγκρότημα θα παρουσιάσει τα νέα του τραγούδια μαζί με γνωστές διασκευές από Red Hot Chili Peppers, Lenny Kravitz, Van Halen, Muse, The Killers κ.α. αλλά και αγαπημένα τραγούδια της ελληνικής rock σκηνής. Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:30 ενώ τη συναυλία θα ανοίξει το ανερχόμενο νεανικό rock συγκρότημα BarCode Band.

Μύλος Club
Ανδρέου Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη
Έναρξη: 22:30
Είσοδος: €10
Τηλ. κρατήσεων: 2310 510 081 begin_of_the_skype_highlighting 2310 510 081 end_of_the_skype_highlighting

Arkán

Το Καλοκαίρι του 2007 οι Arkán πραγματοποιούν την πρώτη τους εμφάνιση στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Ακολουθούν αρκετές συναυλίες ώσπου ένα χρόνο αργότερα το rock συγκρότημα ανοίγει τη συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα στην Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσικλετιστών στη Θάσο.

Μέχρι σήμερα οι Arkán έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος. Το επόμενο διάστημα το συγκρότημα θα πραγματοποιήσει μία σειρά συναυλιών με αφορμή την προώθηση του πρώτου του free-single με τίτλο "Το κάστρο" που μπορείτε να το κατεβάσετε μέσα από την Επίσημη Ιστοσελίδα των Arkán.

Η λέξη "arkan" στη γλώσσα tatars σημαίνει "άγριο άλογο" ενώ στην Ουκρανία και στη Ρουμανία υπάρχει παραδοσιακός χορός με το ίδιο όνομα, ο οποίος χορεύεται γύρω από μία φωτιά και μόνο από άντρες.

Οι Arkán είναι οι:

Δημήτρης Τριανταφυλλίδης (φωνή & ακουστική κιθάρα)
Βασίλης Σωτηριάδης (ηλεκτρική κιθάρα)
Χρήστος Τσενής (bass)
Αντρέας Φεύγας (drums)

arkan.gr
arkantheband.blogspot.com
youtube.com/arkanband
myspace.com/arkantheband
facebook.com/pages/Arkan
twitter.com/arkantheband

Barcode Band

Οι Barcode Band ξεκινούν την πορεία τους στις αρχές του 2009. Επηρεασμένοι από διάφορα ξένα συγκροτήματα όπως οι Red Hot Chili Peppers, οι White Stripes και οι Blur αλλά και από την ελληνική ροκ σκηνή, από συγκροτήματα όπως τα Ξύλινα Σπαθιά, οι Τρύπες κ.α., οι Barcode Band κινούνται σε alternative rock ύφος. Η πρώτη εμφάνιση του συγκροτήματος πραγματοποιείται λίγους μήνες μετά τη δημιουργία του σε τοπικό φεστιβάλ μουσικών συγκροτημάτων. Στη συνέχεια ακολουθούν αρκετές εμφανίσεις, ενώ αυτό το διάστημα το συγκρότημα βρίσκεται στο studio ετοιμάζοντας τα πρώτα του τραγούδια.

Οι Barcode Band είναι οι:

Μηνάς Βασιλείου (φωνή & ηλεκτρική κιθάρα)
Γιάννης Αραμπατζής (ηλεκτρική κιθάρα)
Χάρης Ανδρόνης (bass)
Δημήτρης Μπαξεβάνης (drums)

facebook.com/pages/BarCode/136388485473

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου