ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Σαν Σήμερα...18 Ιανουαρίου

1956 Το άλμπουμ "Rock Around the Clock" του Bill Haley γίνεται το πρώτο Rock & Roll άλμπουμ που μπαίνει στο Billboard charts. Θα φτάσει μέχρι τη 12η θέση.


1964 Η Βρετανική εισβολή στη Αμερική αρχίζει... Το τραγούδι "I Wanna Hold Your Hand" των The Beatles σκαρφαλώνει στην 45η θέση του Billboard Hot 100. Είναι το πρώτο τραγούδι του Βρετανικού συγκροτήματος που εμφανίζεται στο Billboard.


1973 Οι Pink Floyd τελειώνουν τις ηχογραφήσεις για το άλμπουμ τους "Dark Side Of The Moon" στα Abbey Road Studios του Λονδίνου.


1973 Ο Paul Rodgers δημιουργεί τους Bad Company με μέλη από τους Mott the Hoople και King Crimson. Γνώρισαν μεγάλη επιτυχία την δεκαετία του '70. Δημοφιλή τραγούδια τους, τα "Can't Get Enough", "Rock Steady, Ready for Love" κ.α.


1989 Σε τελετή για το Rock and Roll Hall of Fame, τα ονόματα των The Rolling Stones, Stevie Wonder, The Temptations, Otis Redding, Dion και Phil Spector γράφονται στην ιστορία. Στη τελετή μεταξύ άλλων εμφανίζεται ο Bruce Springsteen παίζοντας ζωντανά το "Crying" του Roy Orbison.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου