ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Εναλλακτικό Ρόκ Φεστιβάλ στο Τεχνόπολις

Παρασκευή, 19 Ιούνιος 2009, 21:00 - 23:59
Το ψυχαγωγικό συγκρότημα Τεχνοπολις στην Αμμουδάρα ανοίγει τις πόρτες του για αυτό το καλοκαίρι και σας προσκαλεί την
Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 21:00,
στο Ανοιχτό του Θέατρο,
σε μια νεανική,
δυναμική μουσική βραδιά
που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη.
Συνοδοιπόροι σε αυτό το μουσικό ταξίδι είναι τρία από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα της ροκ εναλλακτικής σκηνής στην χώρα.
Οι Film , Transistor και Philter μας περιμένουν την Παρασκευή 19 του μήνα στο εντυπωσιακό Ανοιχτό Θέατρο του Τεχνόπολις.
Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα της ξεχωριστής αυτής βραδιάς…
- FILM “now we know we are ready to be astronauts”
Οι Film επιστρέφουν με το τρίτο τους άλμπουμ με τίτλο PERSONA για να μαγέψουν για άλλη μια φορά το φανατικό κοινό στην πόλη μας .
Μετά από αρκετό διάστημα πειραματισμού στο στούντιο σε συνεργασία με τον Χρήστο Λαϊνά στην παραγωγή και δουλεύοντας με την νέα φωνή της Ιφιγένειας Atkinson, οι Film κινήθηκαν σε μια διαφορετική ηχητική κατεύθυνση στην εξέλιξη του ήχου τους. Με έντονες επιρροές από τις συνθέσεις του Βαγγέλη Παπαθανασίου, τον αναλογικό ηλεκτρονικό ήχο, το PERSONA είναι ένα ρυθμικό και ατμοσφαιρικό soundtrack 11 τραγουδιών αινιγματικής κινηματογραφικής αισθητικής.
Στο άλμπουμ συμμετέχουν διαφορετικοί μουσικοί σε ενορχηστρώσεις πνευστών και εγχόρδων, η Evira των Abbie Gale που τραγουδάει σε 2 tracks, ο Μανώλης Αγγελάκης (παραγωγός της μπάντας στα 2 προηγούμενα άλμπουμ) με slide κιθάρες.
To άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τέλη Μαΐου από την ανεξάρτητη εταιρία INNER EAR.Οι Film έχουν κάνει αρκετές εμφανίσεις στην Αθήνα με πιο σημαντικές τα support στις συναυλίες των Flaming Lips (2003), των Puressence (2002) ,των Placebo(2003) ,στο Rockwave Festival μαζί με τους Soundtrack of Our Lives, Starsailor, HIM και Placebo(2004) και σε αλλα πολλα σημαντικα φεστιβαλ λαμβάνοντας εξαιρετικά σχόλια και κριτικές. To 2005 εμφανίστηκαν στο Coca Cola Soundwave Festival στη Μύκονο και τη 1η Σεπτεμβρίου στο Terravibe Festival στη Μαλακάσα με τους Cure.
Το καλοκαίρι του 2006 οι Film βρέθηκαν στην ίδια σκηνή με μεγάλα ονόματα της μουσικής (New Order, Hooverphonic, Radio 4, Iggy Pop & The Stooges και Puressence) ενώ έπαιξαν και σε ανοικτή συναυλία για την ημέρα της Μουσικής. www.filmband.gr
- TRANSISTOR
Οι Transistor είναι ένα αθηναϊκό εναλλακτικό pop-rock σχήμα με αγγλικό στίχο, που δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2004.
Το πρώτο τους κομμάτι “Living”, βρίσκεται στη συλλογή “Blessed and Cursed” σε ένα ‘Last Chance’ remix από τον Δημήτρη Παπασπυρόπουλο (Δεκ. 2004).
Από τότε έχουν εμφανιστεί σε πολλά live acts (Ρόδον, Αν club, Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής, Manifest II – Πάτρα, Κύτταρο live, Gagarin 205 κ.α.)
Στις αρχές του 2008, δύο από τα μέλη των Transistor (Μαρία και Νίκη) συνθέτουν τη μουσική για τη θεατρική παράσταση “Στο Βυθό” (σκηνοθ. Ρoύλα Πατεράκη), μία παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου.
Η μουσική της παράστασης εκτελείται και ηχογραφείται από τους Transistor.
Τον Ιούνιο του 2008, παράλληλα με την κυκλοφορία του πρώτου τους album, ανοίγουν το Ejekt Festival παίζοντας μαζί με τους James, Unkle, Stereo Mc's.
Το ντεμπούτο album των Transistor “Things You Miss When You Blink” περιέχει 12 τραγούδια.
Ανάμεσά τους μία διασκευή του “Big Love” των Fleetwood Mac, καθώς και μία συνεργασία με τον Craig Walker (πρώην φωνή των Archive) στο τραγούδι “Lover (Name it what you will)”. Το album, σε παραγωγή του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου, κυκλοφορεί από τη Shift Records (Archangel).
Αυτή την περίοδο παρουσιάζουν την δισκογραφική δουλειά τους σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και παράλληλα ετοιμάζουν το δεύτερο album τους.
ην βραδιά ανοίγουν οι Philter από την πόλη μας με ηλεκτρονικές ροκ μελωδίες.
Οι Philter είναι τα πιο αξιόλογα σχήματα electro – rock της πολης μας όπου έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς σε συναυλίες με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως ο Craig Walker των Archive και σε νεανικά φεστιβάλ εναλλακτικής μουσικής.
Έχουν κυκλοφορήσει ένα cd single με δυνατά κομμάτια όπως το «Move on» και το «Ghost of memories».
Μέλη του συγκροτήματος είναι οι
Kalliopi (Vocals),
Andreas "Del" (Guitar),
Alice (Guitar),
Mike (Bass),
Vasilis "Zupie" (Drums)
Έναρξη συναυλίας : 21:00
Προπώληση από 10/06 στα Μετρόπολις– Τεχνόπολις
Προπώληση 10 ευρώ(φοιτητικό-μαθητικό-κάρτες μέλους),
15 ευρώ(γενική είσοδος)
Τόπος: Τεχνόπολις, Ηράκλειο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου