Oι BIOTECH μετά την πρώτη επίσημη live παρουσίαση του δίσκου τους στο κατάμεστο Kookoo, τις 11 εμφανίσεις στο "Τραίνο στο Ρουφ" και τις εμφανίσεις σε μεγάλα φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, όπως το Αrt Αpart στη Πάτρα, το River Party στο Νεστόριο Καστοριάς, το Αmuse στο Άστρος Κυνουρίας και άλλα, συνεχίζουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις με την καινούργια τους τραγουδίστρια Marieke Meijer.
Τη Κυριακή 12 Αυγούστου oι Biotech εμφανίζονται με τον Παύλο Παυλίδη, τους Mikro και τον Rous, στο Φεστιβάλ Μουσών, στο Γήπεδο Ελατοχωρίου Πιερίας, όπου θα παρουσιάσουν το πρώτο τους album "Alive We Die", που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο από τη Sony Music.
Οι εμφανίσεις των Biotech συνεχίζονται στις 24 Αυγούστου στο 4o Ζiria Festival στα Τρίκαλα Κορινθίας με τους Cyanna, τους Transistor και άλλους,
στις 16 Σεπτέμβρη στο φεστιβάλ Μεγάρου Μουσικής της Θεσσαλονίκης
και στις 6 Οκτώβρη στο Gagarin 205, στο Troll Festival με τον "κο Κ", τους Δραμαμίνη και πολλούς άλλους…
Για περισσότερες λεπτομέρειες για τα live, για να ακούσετε κομμάτια και για να μαθαίνετε νέα της μπάντας, επισκεφθείτε τη σελίδα τους στο Reverbnation και στο facebook.
http://www.reverbnation.com/biotechgreece
http://www.facebook.com/pages/Biotech/144521335647457?ref=ts
Οι Biotech κυκλοφορούν το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ “Alive we Die” τον Απρίλιο του 2012 από τη Sony Music.
Μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο διαγωνισμό συγκροτημάτων του Φίλιππου Νάκα το 2009, δουλεύουν για μια προσεγμένη παραγωγή.
Συνθέτουν ένα concept για το νεκροζώντανο κοινωνικό γίγνεσθαι που χαρακτηρίζει την σημερινή εποχή του υπερτιμημένου δυτικού πολιτισμού.
Alive we die…καταφέρνουμε να πεθαίνουμε καθημερινά ενώ ακόμα ζούμε, μέσα από την πτώση των αξιών, την έλλειψη νοήματος, αλυσοδεμένοι στην υλιστική ευδαιμονία και στην παραπληροφόρηση της μάζας.
Γύρω απ'το concept αυτό, χτίζουν έναν εναλλακτικό, φυσικά δυναμικό, ήχο βασισμένο σε κιθάρα, μπάσο, ντραμς, φωνή και πειραματίζονται, "παντρεύοντας" ανά στιγμές, ελληνικά παραδοσιακά κρουστά, arpeggiators, παραμορφωμένα ηλεκτρονικά κρουστά, παλιά αναλογικά synthesizers και μελωδικά κρουστά, όπως βιμπράφωνο και μεταλόφωνο.
Alternative; Rock; Pop; Ψυχεδελικό; Πειραματικό; Μικρή σημασία έχει το πώς θα χαρακτήριζε κάποιος τον ήχο τους. Αυτό που μετράει είναι η αρμονία του συνόλου και της συγκερασμένης διαφορετικότητας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου