ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

ΝΕΑ ΤΟΥ ROCK




<-------->
JAM NIGHTS EVERY THURSDAY AT DIVINE


Κάθε Πέμπτη το DIVINE ανοίγει τις πόρτες του στους μουσικούς και όχι μόνο!!
Γνωστοί άλλα και λιγότερο γνωστοί μουσικοί μαζευόμαστε όλοι μαζί.
Φερε την καλύτερή σου μουσική διάθεσή στο DIVINE κάθε Πέμπτη
DIVINE Kifisias 293 & Deligianni Emporiko Kentro Foinikas , Kifisia


<-------->
Γιάννης Σαββιδάκης & Διονύσης Σχοινάς στο Ghost House





Απο την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή ο Διονύσης Σχοινάς και ο Γιάννης Σαββιδάκης στο Ghost House (Λεπενιώτου 26 Ψυρρή 1ος οροφος). Μια βραδιά γεμάτη από τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.
Έναρξη: Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2010 στις 10:30 μ.μ.

Τοποθεσία: Ghost House
Οδός: Λεπενιώτου 26 Ψυρρή
Μαζί τους ο ηθοποιός Ανδρέας Κωνσταντινίδης , ο Στράτος Αγιοστρατίτης και η Τζένη Καπάδαη.
κρατήσεις 210-3236431
είσοδος με ποτό 15
<-------->

MySpace Music profile for STIGMA 90. Download STIGMA 90 music singles, watch music videos, listen to free streaming mp3s, & read STIGMA 90's blog.
Έναρξη: Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2010 στις 8:30 μ.μ.

Τοποθεσία: IPPOKRATOUS KAI DIDOTOU 31 -
 EXARHEIA, ΑΤΗΕΝS,


<--------->

Από Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου & κάθε Παρασκευή στο «Koo Koo», στο Γκάζι




Όναρ Ανοιχτή ΘάλασσαvLexicon Project

Από Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου & κάθε Παρασκευή
στο «Koo Koo», στο Γκάζι

Οι Όναρ μαζί με τα συγκροτήματα «Ανοιχτή Θάλασσα» και «Lexicon Project» θα εμφανίζονται από την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή, στο «Koo Koo», στο Γκάζι.
Σε μια διαδρομή δέκα χρόνων που περιλαμβάνει επτά δίσκους, ταξιδεμένους σε χρυσά μονοπάτια, μαζί με όνειρα , συγκινήσεις, σημαντικές συνεργασίες και εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο οι Όναρ θα μας παρουσιάσουν μια παράσταση γεμάτη με τραγούδια τους εφ’ όλης της ύλης, ενώνοντας παρόν και παρελθόν, όπως και διασκευές σε τραγούδια Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.
Δε θα λείψουν από τη βραδιά και κομμάτια από το νέο τους δίσκο, με τίτλο «Δε μπορώ να χαραμίσω άλλη ανάσα».
Οι Lexicon Project από την άλλη, υπόσχονται ένα πρόγραμμα δυνατό, με γρήγορο ρυθμό, ροκ ήχο, με στοιχεία από τη βρετανική κιθαριστική μουσική, αναμειγμένη με τον ελληνικό λόγο. Στο πρόγραμμα θα ακουστούν και τραγούδια από τον πρώτο τους ομώνυμο δίσκο «Lexicon Project», που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, αλλά και αρκετά αγγλόφωνα. Τα τραγούδια «Μια σκιά», «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα» και «Ατέλειωτος Χειμώνας», έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού.
Παράλληλα, το συγκρότημα «Ανοιχτή Θάλασσα» εγγυάται μια κεφάτη παράσταση σε ροκ ρυθμούς, πλαισιωμένη με μουσικές που όλοι αγαπήσαμε, αλλά και με ολοκαίνουρια κομμάτια από το νέο τους cd με τίτλο «Τρία». Τα τραγούδια του δίσκου συνυπογράφουν τα τρία μέλη της μπάντας. Έχουν ήδη ξεχωρίσει το «Άλεφ», το «Είσαι ένα ποτάμι μέσα στην καρδιά μου», αλλά και ένα ιδιαίτερα χαρούμενο τραγούδι, με τίτλο «Ο Γάμος της Κανά».

Ώρα έναρξης: 23.00μ.μ / Τιμή εισιτηρίου: 12€ με ποτό
Koo Koo: Ιάκχου 17, Γκάζι,
Οργάνωση - παραγωγή: MUSICOM
<-------->
Agamemnon Fame Story 19 Ιανουαρίου στις 5:10 μ.μ.

Η δισκογραφικη εταιρια NGS με την οποια συνεργαζομαι, θα εκδωσει συντομα cd με ελληνικα ροκ τραγουδια. Ηδη εμπεριεχονται 10 ροκ ασματα απο διαφορα συγκροτηματα και μενουν 6 τραγουδια για να εκδωθει το cd. Οποιος απο εσας εχει επαγγελματικα ηχογραφημενα ροκ τραγουδια με ελληνικο στιχο, και θελει να τα εκδωσει σε αυτο το compilaton cd, μπορει να ερθει σε επαφη μαζι μου για περεταιρω πληροφοριες. Ευχαριστω.
 
Agamemnon Fame Story 19 Ιανουαρίου στις 1:43 μ.μ.


Πιστευω οτι οσο πιο πολυ μειωνουμε τον εγωκεντρισμο μας,τοσο πιο πολυ πλησιαζουμε το νοημα της πραγματικης ευτυχιας! Ο διαλογισμος και η επιτευξη "εσωτερικης σιωπης" πιστευω ακραδαντα οτι ειναι το κλειδι για της μειωση του εγωκεντρισμου μας και την εξελιξη της συνειδητοτητας μας
<-------->
Prova Artist 19 Ιανουαρίου στις 2:19 μ.μ.


Ζητούνται μουσικοί ηλικίας 22-35 για pop – rock ύφος (κιθάρα, μπάσο, drums, πλήκτρα) μ’ ελεύθερο χρόνο για πρόβες και live άμεσα!
Πληροφορίες:
Efi Klouvidaki B http://www.facebook.com/search/?q=klouvidaki+&init=quick#/profile.php?id=1740469542&ref=search&sid=1523599019.3241081321..1
<--------->
Γιάννης Κυρατσός & FRIENDS + Special Guest: ONAΡ

Ο IANOS παρουσιάζει την συναυλία του Γιάννη Κυρατσού «Ο κόσμος είναι μικρός»
 την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010, στις 22.30, στο café του βιβλιοπωλείου (Σταδίου 24).

Special Guest: ΟΝΑΡ

Ο Γιάννης Κυρατσός, ένα χρόνο μετά την εμφάνιση του στον τελικό του Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσ/νίκης και μία γεμάτη χρονιά με εμφανίσεις σε πολλές μουσικές σκηνές αλλά και καλοκαιρινά Φεστιβάλ και συναυλίες, έρχεται στο Cafe του Ιανού για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με υλικό από τον πρώτο του δίσκο με τίτλο “Ο κόσμος είναι μικρός” που κυκλοφορεί από την εταιρεία Polytropon. Τραγούδια δυναμικά, μελωδίες που σιγοψιθυρίζονται και στίχοι για φοιτητικές αγάπες και παρέες σε συνδυασμό με πρωτότυπες διασκευές γνωστών ελληνικών και ξένων τραγουδιών κυρίως της ποπ ροκ σκηνής. Καλεσμένοι της βραδιάς το γνωστό συγκρότημα Όναρ, που θα δώσει ένα ξεχωριστό τόνο στη συναυλία με μοναδικές επιτυχίες από την πολύχρονη καριέρα του.

Οι “Friends” είναι οι:
Λάζαρος Πλιάμπας (τύμπανα),
Βαγγέλης Παρασκευόπουλος (ηλ. κιθάρα),
Φώτης Σαββίδης (ηλ. μπάσο),
Νίκος Μπούμπας (πλήκτρα).
Είσοδος 10€
Η βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά από το ianosradio.gr
Χορηγοί επικοινωνίας: 902 Fm & TV, www.musicheaven.gr
Πληροφορίες/ κρατήσεις 2103217810
Προπώληση εισιτηρίων http://www.ianos.gr/
Άφιξη: 22.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου