ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Daylight Misery


Οι Daylight Misery δημιουργήθηκαν το 2008 από τον Στάμο Κόρδα στις κιθάρες και τον Βασίλη "Illdisposer" Μάζαρη στα φωνητικά. Ξεκίνησαν με την προοπτική να γράψουν ένα κομμάτι σε συνεργασία με τον Ευθύμη Καραδήμα των Nightfall, αλλά με το πέρασμα του χρόνου ένας ικανός αριθμός συνθέσεων συγκεντρώθηκε για ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ.
Στην συνέχεια προστέθηκαν οι Σταύρος Μποντιτσόπουλος-Κιθαρες,Στέργιος Καναροπουλος-Μπασσο,Q-Snc-Πλήκτρα κ Γιάννης Φιλιπαίος-Τύμπανα.Το "Depressive Icons" όπως είναι και ο τίτλος του album, ηχογραφήθηκε στα Grindhouse Studio υπό την εποπτεία του Γιώργου Μπόκου των Rotting Christ.
Το album αυτο αποτελεί ένα αμάλγαμα των επιρροών των Daylight Misery, μεταξύ αυτών οι Rotting Christ,oι Paradise Lost, οι Nightfall, οι My Dying Bride και οι Amorphis.Στον δίσκο υπάρχουν guest εμφανίσεις απο τους Ευθύμη Καραδήμα(Nightfall) Σακη Τολη(Rotting Christ)Jacob batten(IllDisposed)ενώ τα τύμπανα ηχογραφήθηκαν απο τον Seraph(Dark Fortress).To artwork του δίσκου έχει αναλάβει ο Travis Smith.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου